HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Celebrul astrolog, avertisment pentru toate zodiile în această perioadă tulbure

Astrologul Cristina Demetrescu atenționează asupra perioadei pe care o traversăm. Vor fi multe momente de cotitură și schimbări dramatice pentru unii dintre noi.
Filip Stan
23 apr. 2020, 13:19
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Celebrul astrolog, avertisment pentru toate zodiile în această perioadă tulbure

HOROSCOP CRISTINA DEMETERSCU. „Racul guvernează printre altele țara natala, casa sau locul unde cineva se simte acasă. Este zodia cea mai definitorie în ceea ce înseamnă contactul cu Vocea Interioara, cel mai „acasă” loc al nostru. Racul guvernează maternitatea și uterul mamei, prima casa în care sufletul se întrupează prin miracolul vieții. Racul înseamnă „Poarta de intrare a spiritelor în lume” , iar la polul opus, Capricornul – „Poarta lor de ieșire”.

„Cu ajutorul planetelor natale sau a celor ce tranzitează Racul, auzim clar ce avem de făcut, dacă ne facem timp să recepționăm strigătul surd, în prima instanță, din interior, apoi, poate, din ce în ce mai asurzitor al sufletului”.

HOROSCOP MINERVA. Săptămâna luminată pentru multe zodii, peste cine dă norocul în izolare. Planetele s-au aliniat perfect pentru ei

„Cine se opune printr-un mental încăpățânat, refractar sau fricos direcțiilor indicate de Voce, pierde adeseori trenul sau ocazii rare de sublimare a propriului Destin”.

„Din noiembrie 2018 și până la 5 iunie 2020, Destinul fiind în Rac, aduce și revenirea acasă a pribegilor, ci nu a celor ce au o casa și o familie deja în tari străine, dar iată că mai aduce un incredibil și inedit indemn: „Stați acasă!” Aș putea să spun, că așa e scris, nu?”

„Ceea ce mulți vor obține prin a sta acasă este sănătate, însă pentru 2 luni, aceste restricții îi vor ajuta forțat pe unii să facă liniște în interiorul lor și să audă mult mai clar Vocea, răspunzând-și, astfel, la multe întrebări. Relațiile și ocupațiile profesionale vor trece ulterior prin transformări dramatice. Nici nu-i de mirare”, a scris Cristina Demetrescu pe pagina de facebook.

Faptul că suntem în izolare și că traversăm cele mai grele momente de la revoluția din ’89 încoace poate fi benefic pentru sufletul nostru, dacă știm să ne învățăm lecțiile. „Un alt aspect al Sinelui guvernat de Rac este cel definit de Carl Jung ce lega Sinele nostru de Dumnezeu și de misiunea creata pentru fiecare dintre noi”.

„Carl Jung era de părere ca doar prin Vocea Interioara simțim Divinul, ci nu prin influentele ce vin de la rude, prieteni, societate, modă, dar…. și Religie. Religia este un minunat mijlocitor, eu mă consider un practicant ortodox, dar nu mai merg la biserică de două săptămâni”.

„Este unul dintre cele mai delicate momente, chiar un moment de cotitură al omenirii, în care Sinele ne poate salva. Sinele poate fi uneori mai presus de Religie, chiar dacă știm cu toții ca Religia spune ca trebuie sa ne spovedim și sa ne împărtășim, la ortodoxism, chiar cu aceeași linguriță” 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?