Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

Simona Hapciuc este o mamă singură, iubitul ei a părăsit-o când a aflat că este însărcinată. Concurenta de la Kanal D are o poveste de viaţă tristă, însă toate lucrurile neplăcute care i s-au întâmplat, au ajutat-o să devină mai puternică.
Alina Costache
13 ian. 2021, 17:47
Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit
Simona Hapciuc a fost părăsită de iubit şi este mamă singură

Simona Hapciuc, mamă singură. Actriță și antrenor de fitness, Faimoasa a fost părăsită de iubitul ei după ce acesta a aflat că va avea un copil. Ionuț, tatăl copilului, și-a dorit la fel de mult acest băieţel, doar că atunci când vedeta l-a anunțat că va fi tată, a părăsit-o.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan: „Mă, femeie, vrei să mori?”

Simona este convinsă că tânărul a fost influențat de mama lui. ”El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut, să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară. Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil.

Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată… Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni.

Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei. Din ce am observat din discuțiile cu ea, simte nevoia să se răzbune pentru ce a trăit ea și să facă și pe altcineva să simtă durerea prin care a trecut ea. Din discuțiile cu ea am înțeles că ea nu accepta sub nici o formă ca Ionuț să aibă o nouă familie.

El a văzut de câteva ori copilul. Au fost câteva momente în care el și Dimitrie au fost cam la distanța aceasta, odată s-a întâmplat când m-am dus la medic, mi-am rupt genunchiul. Acolo era și el, dar pur întâmplător.

Și s-a mai întâmplat să ne întâlnim de vreo două ori, prin oraș. S-a uitat la noi și apoi s-a uitat în altă parte. Nu a venit lângă copil… Eu nu mi-am schimbat numărul de telefon, nu l-am blocat, i-am lăsat toate portițele deschise.

Simona Hapciuc îşi creşte singură copilul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Simona Hapciuc, mamă singură

El are 31 de ani și este foarte controlat de mama lui. Ca idee, după mine a avut o relație de doi ani și jumătate și fata respectivă, nu știu cum a aflat de copil. Și a văzut pozele cu copilul, fiu-meu semănând 100% cu taică-său.

După ce s-au despărțit m-a căutat, mi-a spus cine este, că și-a dat seama din fotografii că este băiatul lui deși el mereu a negat, a spus că nu știe cu cine am făcut copilul. Și mi-a confirmat povestea mea, el este foarte influențat de mama lui. Tot mama lui l-a despărțit și de ea.

Pentru el simt foarte multă milă, pentru că știu că nu e ce-și dorește. El și-a dorit copilul, când am rămas însărcinată eu i-am văzut fericirea de pe chip.

Stăteam cu orele să vorbim despre acest copil, știu că nu a fost alegerea lui și a fost mama lui care l-a influențat 100% și tocmai de asta nu-i port ranchiună. El încă este un copil, mama lui nu l-a lăsat să se maturizeze”, a dezvăluit Simona Hapciuc într-un interviu pentru un post de televiziune, potrivit Wowbiz.ro.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!