Huidu, în război cu paparazii. Vezi mesajul pentru rudele victimelor accidentului provocat de el

A inceput războiul intre Şerban Huidu şi tabloide. Fostul prezentator TV, implicat intr-un accident in care au murit trei oameni, scrie pe blog că trăieşte un adevărat şantaj mediatic. El explică ipostaza în care a fost fotografiat de paparazzi plângând şi le răspunde dur acestora. Replica a strâns sute de comentarii, imediat după postare.
Romania TV
04 nov. 2012, 14:22
Huidu, în război cu paparazii. Vezi mesajul pentru rudele victimelor accidentului provocat de el

Apariţia la un eveniment monden a fost scânteia care a declanşat războiul dintre Şerban Huidu şi paparazzi. Vizibil deranjat de acuzaţiile ce i-au fost aduse în presă, Huidu explică pe blogul său ipostaza în care a fost fotografiat.

„Trăiesc în ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizată de Roton (o casă de discuri autohtonă şi un important jucător de pe piaţa media), ca să mă întâlnesc cu oamenii din industria în care activez! În interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: „ia uite, petrece după accidentul ăla teribil”! Jalnic şi patetic!

O altă publicaţie s-a gândit să scrie un „interviu”, după ce unul din avocaţi a explicat cum stă cazul pe subiectul Huidu!

Ce au uitat să vă spună celebrii „paparazzi” de la evenimentul respectiv e că au mers cu mine în hoardă, filmând şi făcând poze, peste zece kilometri, iar în parc am urcat nişte trepte de 25 (douazecisicinci) de ori; ei după mine (parcul respectiv are o costişă)! Deci nu am fost singur, ci împreună cu 8-9 hărţuitori în jurul meu! Nu aţi văzut că toţi dau „exclusivitati”? Măcar să simtă că lucrează, că de pitipoance surprinse în pădure e plină lumea!

Paparazzi, vreo 8 la număr, au mers cu mine vreo 15 km şi au suit treptele din parcul “Romiceanu” de 25 de ori! Asta ca să înţeleagă lumea cam de ce teapă sunt!

Pozele în care stăteam erau după 3 ore de mers non stop cu paparazzi după mine! Trebuia să fi văzut feţele lor! Şi cred că o să le şi vedeţi cum urcă şi coboară prin parc! Toate la timpul lor!

Nu sunt nici nebun, nici nu vreau să impresionez! Pur şi simplu eram obosit! Toţi oamenii din media ştiu realitatea, ştiu dosarul, şi totusi au ales limbajul populist şi uşor de vândut! Nu am vrut să mi se ia apărarea, ci să se relateze corect! Ce vise am şi eu!

Vreau să asigur rudele victimelor că nu mă întorc în prim plan în televiziune aşa cum greşit cred, şi că banii pe care i-am convenit îi dau în continuare în contul care a fost închis, deşi am avut o înţelegere pe care numai eu am decis să o respect! Îi rog şi pe ei, şi pe avocaţii lor, să conştientizeze realitatea şi să redeschidă contul pe care l-au închis! Nu vreau nimic înapoi! Orice aş face, suferinţa şi pierderile lor nu le pot alina! (…) În ceea ce priveşte actul de justiţie, el nu a fost influenţat în nici un fel, deşi s-a spus multe şi am fost demonizat că am cumpărat justiţia cu bani! Nu am contestat nimic, deşi puteam, pentru ca procesul să se termine repede şi oamenii să primească despăgubirile ce vor fi stabilite de către judecători. Ce am primit în schimb? Epitetele „drogat” sau „criminal odios”, exprimările de genul „dacă eram eu luam 20 de ani” şi „în America era deja închis” se lovesc de jurisprudenţa existenţă! (…) Aş vrea să asigur urmaşii victimelor de adânca mea compasiune, dar aş vrea să înţeleagă că nu mă voi lăsa călcat în picioare, deşi asta s-a urmărit de către media şi avocaţii care îi manipulează!

Mă voi supune oricărei hotărâri a Justitiei, în care am încrederea că îşi va face treaba, indifent cât e de mare presiunea media exercitată în aceste zile asupra ei! Asta ca să îi răspund unui cercopitec, angajat al varanului, căruia cica trebuie să îi multumesc că nu pune presiune pe justitie! Aşchia nu sare departe de gard!”, scrie Huidu pe blog.

Reacţiile cititorilor au apărut imediat. La scurt timp de la postare, articolul avea deja sute de comentarii.
„Prietene ai omorat niste oameni ar trebui sa mai renunti la aroganţa-ţi cunoscuta”, îi scrie Narcotic fostului prezentator TV, în timp ce Alexandra îi spune că „doar Dumnezeu ştie ce este în sufletul tău, iar noi, care îţi suntem prieteni, încercăm să-ţi  fim alături cum putem”.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'