O femeie din Suceava a reușit să se vaccineze, fără să fie cadru medical. Cum a fost posibil

Diana Peptanus Marin a explicat cum a reușit să se vaccineze împotriva COVID, deși nu este cadru medical. Femeia din Suceava și-a luat soțul și au plecat spre spitalul Județean pentru a se imuniza.
Filip Stan
15 ian. 2021, 10:31
O femeie din Suceava a reușit să se vaccineze, fără să fie cadru medical. Cum a fost posibil
FOTO FACEBOOK

O femeie din Suceava a reușit să se vaccineze, fără să fie cadru medical. Centrul de vaccinare organizat în Spitalul Județean Suceava a avut miercuri disponibile 420 de doze de vaccin, însă doar 350 de persoane au fost programate pentru vaccinare. Prin urmare, pentru a nu se irosi dozele, s-a decis să fie vaccinate și persoanele doritoare care nu sunt angajate în sistemul sanitar public sau privat.

Citește și: Sunt suficiente vaccinuri anti-COVID în România? Răspunsul reprezentantului Pfizer

Femeia și-a luat inima în dinți și însoțită de soțul său au plecat spre spitalul din Suceava. Aceștia au stat la rând, iar după au intrat într-o cameră de triaj, unde le-a fost verificat istoricul medical și le-a fost luată temperatura. Cei doi au primit prima doză de vaccin Pfizer.

„Am aflat de la o vecina cum ca s-ar vaccina oamenii la liber la Spitalul Judetean, am adus informatia acasa, ne-am echipat si am plecat la spital, unde am intrebat paznicul, domnul de la bariera, despre ce este vorba, ne-a indrumat spre Ambulatoriu si am stat la rand frumos, ordonati, afara, la aer liber, la distanta unii de altii. Atunci cand ne-a venit randul, am intrat intr-o camera de triaj, unde ni s-a luat temperatura, am fost chestionati vizavi de istoricul medical al fiecaruia si eligibili fiind pentru vaccin, am fost vaccinati cu prima doza de vaccin Pfizer”, a relatat Diana Marin la Digi24.

O femeie din Suceava a reușit să se vaccineze, fără să fie cadru medical. O situație asemănătoare a avut loc la Găești, unde managerul spitalului a ajuns să primească orice persoană doritoare, pentru a nu se irosi dozele de vaccin.

Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anti-Covid astăzi, în fața tuturor românilor. Șeful statului a spus că vrea să se imunizeze public pentru a dovedi că serul e sigur și eficient și că nu există motive de îngrijorare.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!