HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie 2021: Marte se apropie de Malefica Lilith

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal. Urmează o perioadă cumplită pentru 3 zodii, care vor fi nevoite să fie extrem de atente la tot ce fac în această săptămână. Urmează tensiuni mari în cuplu și la locul de muncă. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.
Alina Costache
15 ian. 2021, 23:09
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie 2021: Marte se apropie de Malefica Lilith
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie pentru zodia BERBEC

Berbec: Soarele își face deja bagajele în Capricorn și se gândește deja la ce va face în Vărsător. Marte, patronul vostru, se apropie veriginos de Lilith și Uranus din Taur. Tensiuni mari în plan sentimental/familie, cu repercusiuni asupra sănătății sau carierei. E valabilă și reciproca…Vă spuneam la trecerea dintre ani de fenomene extreme și atentate. Confirmări:erupție Etna;atentatul sinucigaș în SUA.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur: În constelația voastră sunt aspecte grele astrale, care vă pot destabiliza : dragoste, carieră, sănătate, etc. Marte se apropie rapid de Lilith și Uranus, acum în mers direct. Să vedeți dezorientări acum pentru voi, dar și în plan socio-politic. Intrarea Soarelui în Vărsător va fi cu marcaj karmic și acum, depinde ce are fiecare pe karma lui personală(vieți anterioare), ca să poată să înțeleagă calea de orientare.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie zodia GEMENI

Gemeni- Cvintil între Axa Karmică din Gemeni-Săgetător cu cele trei planete menționate la Taur și Berbec. Secrete foarte periculoase pot ieși la lumină și vă pot destabiliza existența(dragoste/alcov, sănătate, familie, carieră și loc de muncă). Cum mulți nu vor ști încotro să o ia, nici eu nu am cum să le dau soluții aici, căci nu se potrivesc la toți. Este o analiză generală a perioadei. Vedeți Donald Trump!
Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- La cei mai mulți, perioada care urmează marchează viața amoroasă și prieteniile. Cum mulți amestecă cele două sectoare existențiale cu familia, copiii, cariera, nu vor reuși să împace și capra și varza, să facă alegeri. Mi-ar plăcea să am vești bune, dar și cei care se lasă amăgiți că le este bine, nici nu-și dau seama că vor avea parte de cumpene și vor fi debusolați pe viitor(scurt, mediu sau lung).

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie pentru zodia LEU

Leu- Sper că ați citit acest Horoscop, ca să aveți o imagine de ansamblu a cadrului astral ce se prefigurează. Nici voi nu veți sta pe roze, așa cum nici Taurii, Vărsătorii, Scorpionii și alte zodii, de vreme ce Soarele va intra în Vărsător și va face aspect de cuadratură cu planetele din Taur(zodii fixe). Destabilizări în dragoste, carieră, sănătate, etc. Căi de ieșire văd doar pe astrograma karmică unică.

EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO
Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Conjuncția Lunii cu Neptun în Pești, zodia opusă și cuadratura cu Axa Karmică vă plasează la o răscruce de drumuri a destinului. Cum în perioada următoare veți fi pe un teren alunecos(atenție, umează chiar alunecări de teren, că după Eclipsele de final de an ați văzut că a fost inclusiv cutremur în Croația!), viața personală va fi tulbure(dragoste, copii), sănătatea nesigură, ca de altfel și cariera.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 17-23 ianuarie pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Vă spuneam că 2021 nu va fi un an al oportuniștilor, iar tranzitele astrale ale perioadei următoare vor marca zona justiției și a acțiunilor injuste(zona socială), pe astrograma generală a voastră. Evident că le voi corela cu orientarea profesională(voi sau copiii), latura sentimentală(dragoste, trădări), sănătate(o perioadă plină de hățișuri și vulnerabilități). Cheile le pot găsi în viețile anterioare.

EXCLUSIV Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION
Scorpion- Soarele se pregătește să intre în Vărsător și va face aspect de cuadratură cu Soarele natal, Norocul Divin, Uranus, Lilith și Marte din Taur. Semn că dragostea, cariera, sănătatea (ș.a.) voastră vor fi toate pe un teren minat. Ca un adevărat genist vă spun că minele personal și anti-personal sunt bine ascunse pe astrograma complexă și karmică a fiecărui nativ(ă) pentru ca să nu dați greș…

Mai multe detalii, pe kfetele.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!