Laura Lavric, ipostază jenantă la ginecolog: „Mi-a fost ruşine să întreb”

Laura Lavric s-a aflat într-o ipostază jenantă când a mers la un control la medicul ginecolog. Artista a fost sfătuită de doctor să facă testul Papanicolau, unul dintre controalele obligatorii pe care care femeile ar trebui să le facă anual.
Alina Costache
18 ian. 2021, 15:23
Laura Lavric, ipostază jenantă la ginecolog:
Laura Lavric, ipostază jenantă la ginecolog

Laura Lavric, ipostază jenantă la ginecolog. Cântăreaţa de muzică populară nu a ştiut ce semnifică acel test şi s-a panicat, dar i-a fost ruşine să îşi întreb medicul. Asta până când a venit rezultatul, fiind unul favorabil.

Citeşte şi: Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct. Cântăreaţa de muzică populară a rămas cu un băieţel

Laura Lavric, ipostază jenantă la ginecolog

M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: «Ce o fi ăsta, Papanicolau?!» Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… «Veniţi după rezultat peste două săptămâni!» M-am gândit: «Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?».

Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?» Doctoriţa mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”,a mărturisit artista la Antena Stars.

A executat-o silit pe sora ei, care îi datorează 10.000 euro

Laura Lavric răsuflă uşurată pentru că şi-a încheiat socotelile cu femeia pe care nu o mai consideră sora ei. Artista de muzică populară a câştigat procesul cu Ecaterina, care îi datorează vedetei suma de 10.000 euro, daune morale pentru jignirile adresate într-o emisiune TV, spunând că Laura Lavric ar fi fost o femeie de moravuri usoare.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre Gabriela Prisacariu, logodnica lui Dani Oţil. S-a iubit cu un celebru cântăreţ de muzică populară

Trebuie sa mai traiesc 90 ani ca sa primesc toti banii pentru ca primesc 50 euro lunar din pensia ei. Nu stau eu in banii astia, sincer va spun ca imi pare rau ca s-a ajuns aici. De cand a inceput scandalul, iau pastile de inima, am probleme cu tensiunea.

Eu am vrut s-o opresc sa ma mai balacareasca, nu m-au interesat banii ei. M-a facut o mare bagaboanta dupa ce am implinit 60 ani, cum sa accept asa ceva? Din pacate, asta a fost singura modalitate s-o opresc pentru ca eu n-am fost niciodata intr-un tribunal, nici cand am divortat n-am fost.

Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea de pe alt numar in care spunea: e adevarat ca ne-am aruncat cuvinte grele una alteia dar ne e dor de voi si iertati-ma. Si i-am raspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urasc, nu te iubesc si nu pot sa te iert pentru ca esti bolnava de rautate.

Marea mea suferinta din pandemie, cand a fost starea de urgenta, a fost ca am stat departe de publicul pe care il iubesc si care m-a facut ceea ce sunt. Alergam in cele doua ore, cat aveam voie sa ies din casa, la supermarket sa-mi fac cumparaturile. Partea buna e ca mi-am adus aminte sa fac mancare.

A trebuit sa gatesc in cele doua luni, restaurantele fiind inchise. Din punct de vedere financiar, nu mi-a fost greu, am supravietuit pentru ca avem cateva spatii inchiriate. Dar cel mai mult mi-a lipsit publicul si iubirea lui.

Am implinit 74 ani, nu-mi ascund varsta. Unele colege evita sa-si recunoasca anii, eu o s-o recunosc si daca ajung la 90 de ani. De ziua mea m-am simtit fericita, am cantat si ii multumesc primarul sectorului 5 pentru flori si ca m-a adus in fata publicului pe care-l iubesc. Si fiul si nepotul meu mi-au facut surprize frumoase.”, a declarat, pentru StarPopular.ro, Laura Lavric.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Creatura care și-a făcut apariția în România. Experții spun că ajunge numai accidental în țara noastră, de obicei evadată din grădini zoologice
Capital.ro
Marele actor s-a stins. Toată lumea e în lacrimi: A plecat să danseze printre stele
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Doctoriţa ucisă la Brăila, înmormântată la Chişinău. Fratele ei este un jurist notoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
VACANȚA PE LITORAL TRANSFORMATĂ ÎN COȘMAR: TURIȘTI PĂCĂLIȚI CU OFERTE FALSE DE CAZARE
MediaFlux
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'