Horoscop 21 ianuarie 2021. Zi cu gelozie, tentanții, suspiciuni și relații care se încheie

Veti fi confruntat cu o alegere: ar trebui sa te apleci spre optiunea pe care ti-o spune inima. Renunta la persoanele neplacute.
Romania TV
20 ian. 2021, 14:22
Horoscop 21 ianuarie 2021. Zi cu gelozie, tentanții, suspiciuni și relații care se încheie
Horoscop 21 ianuarie 2021 Berbec

La inceputul zilei, nu ezitati sa faceti achizitii mari si sa faceti investitii. Veti intalni o persoana, dupa care un nou scop va aparea in viata voastra. Dar dupa-amiaza este mai bine sa nu derulezi negocieri de afaceri si sa refuzi orice tranzactie.

Taur

Astazi Taurul nu va putea sta departe. Este necesar sa luati decizii importante si serioase de care depinde soarta si viata viitoare. Langa tine vor aparea oameni de mare succes, a caror opinie merita ascultata. Trebuie sa fii cat mai colectat si concentrat pe obiectivele tale.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Gemeni

Exista sansa sa va certati cu colegii, sa aveti probleme. Dar trebuie sa rezistati acestor atacuri. La urma urmei, succesul dvs. la locul de munca nu poate fi decat invidiat. Simtiti-va liber sa fiti de acord cu o promotie, sa luati noi proiecte. Nu va subestimati stima de sine, meritati un nou nivel.

Rac

Dedicati aceasta zi recreerii si divertismentului activ. Cand planificati si construiti o cabana de vara sau  sa renovati o casa, fiti atenti. Puteti sa va raniti sau sa faceti o greseala grava care va incetini procesul. Relatiile cu partenerul si familia sunt calme si armonioase.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Leu

Fii atent, ai putea fi grav ranit. Daca esti vigilent, atunci problemele te vor ocoli. Momentul favorabil pentru a va muta in alt oras sau in alta casa. Iti poti gasi locul in viata, unde vei ramane pana la capat. Abtineti-va de la adunari in masa.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Fecioara

Fecioara, tine-ti urechile deschise. Nu va supraestimati punctele forte si capacitatile, altfel oamenii vor profita de dvs. si veti cheltui multa forta si vitalitate. Vei fi unul dintre ultimii care stiu ca ai fost obisnuit. Acum puteti sa va certati cu rudele sau sa dezvaluiti inselaciune, sa va pierdeti increderea in persoanele apropiate.

Balanta

Balanta va primi vesti bune, vor aparea noi cunoscuti, care vor deveni o relatie serioasa si pe termen lung. Fii atent la sanatatea ta. Este posibil sa simtiti dureri musculare, frisoane si greata. In cazul unor astfel de simptome, este mai bine sa stati acasa. De asemenea, nu este recomandat sa consumati bauturi alcoolice.

Scorpion

Afacerile pentru Scorpion merg in sus, dar nu va multumiti cu oferte prea tentante. Nu ar trebui sa fii atat de credul, inselat si de dorinta. Si chiar si cunoscutii foarte educati se vor dovedi a nu fi cei mai cinstiti oameni. Cand incheiati tranzactii, puteti intalni fraude.

Citeşte mai multe aici

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
SE SCHIMBĂ TOTUL pentru elevi. Fără examene pe caniculă
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!