Căsnicia cu George Burcea este istorie pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan a depus deja actele de divorț și este decisă să ceară custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul. Andreea îi spune deja "fostul soț" lui Burcea, cu care nici nu mai vorbește după scandalul cu drogurile. Artistul care a acuzat-o pe vedetă că ea l-a turnat la poliție când a fost prins sub influența consumului de cocaină și i-a înapoiat și mașina, după ce a rămas fără carnet. De împărțit, nu împart nimic, zice Andreea, pentru că înainte de căsătorie au semnat un contract de separare a bunurilor.
Romania TV
11 mai 2020, 05:36
Căsnicia cu George Burcea este istorie pentru Andreea Bălan

Nu mai e loc de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea. Nu-și mai doresc să fie împreună și nici nu-și mai vorbesc. Scandalul de la miezul nopții care a pus capac căsnicie și s-a lăsat cu vizite la poliție a fost finalul unui mariaj de câteva luni și al unei povești de iubire de mai bine de cinci ani.

De altfel, imediat ce a explodat și-n public scandalul din casa lor, George Burcea a acuzat-o pe mama copiilor lui că a pus poliția pe urmele lui. După o ceartă-monstru acasă, în fața copiilor, Andreea Bălan a chemat poliția, iar după ce a dat cu subsemnatul la secție, actorul a fost urmărit de o patrulă. Agenții l-au tras pe dreapta și l-au testat nu de alcool, ci de droguri – au spus ei – pentru că Burcea ar fi avut un comportament suspect la secție. Însă actorul a dat vina pe soție că l-ar fi turnat, după ce Andreea i-ar fi verificat telefonul și s-ar fi interesat de unde-și procura cocaina.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre divorţul de George Burcea: „Avocaţii îşi fac treaba, fiecare pleacă cu ce a venit, e contract semnat”

După ce a ieșit însă la iveală că a avut, totuși, mai multe lucruri de ascuns, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența drogurilor și a rămas fără carnet, Burcea și-a vărsat nervii pe Andreea. Actorul s-a războit cu nevasta pe rețelele de socializare.

Și după ce s-a săturat să tot fie certată pe Internet că ea e personajul rău în poveste și că l-ar fi terorizat pe actor în sensul că ea ar fi fost bărbatul în casă, Andreea Bălan a luat decizia capitală. Cea mai bună, spune ea, adică a înaintat oficial divorțul.

Și după ieșirea din pandemie, se anunță o vară fierbinte pentru că Andreea Bălan are de gând să ceară custodia exclusivă a fetițelor. Pe avere nu au de ce să se certe, pentru că artista a anunțat chiar ea că Burcea i-a dat înapoi mașina pe care i-o făcuse ea cadou, iar vila în care au stat împreună este a ei. Înainte de căsătorie, au semnat un contract de separare al bunurilor, și fiecare pleacă din căsnicie cu ce a intrat.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'