Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Când a aflat, de fapt, că mama lui s-a sinucis şi care a fost reacţia lui

În urmă cu zece ani, Mădălina Manole alegea să își pună capăt zilelor chiar de ziua ei, înghițind voluntar 400 de ml de Furadan, un pesticid extrem de puternic, care a ucis-o în doar câteva minute. Soțul acesteia, Petru Mircea, a fost cel care a găsit-o pe artistă căzută pe jos și a chemat Ambulanța.
Romania TV
12 mai 2020, 04:52
Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Când a aflat, de fapt, că mama lui s-a sinucis şi care a fost reacţia lui

Din păcate, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, artista a pierdut lupta cu viața. A fost cea de-a patra tentativă de sinucidere Mădălinei.

Citeşte şi: Mădălina Manole s-ar fi sinucis pentru că avea cancer. Cine îi ştia secretul

Soțul Mădălinei Manole și-a crescut singur fiul, fiind ajutat din când în când de părinții lui. Scandalul dintre el și familia Manole a lăsat urme atât de adânci, încât fratele și socrii Mădălinei nu și-au mai văzut nepotul de aproape zece ani. 

Petru Mircea a încercat să îi explice băiatului său că mama lui se află printre îngeri, că l-a iubit mult și că îl veghează de acolo de unde e. În urmă cu doi ani, însă, el a trebuit și să îi explice acestuia și felul în care a murit Mădălina:

Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere.

I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze”, au mărturisit surse apropiate sunetistului de la ProTV, pentru Playtech.ro.

În această perioadă de pandemie, Petru Mircea a ales să își ducă fiul la bunici la Botoșani: “Copilului îi este mult mai bine acolo, iar bunicii îl răsfață cât e ziua de lungă. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Pentru merge o dată pe lună să își vadă fiul” au dezvăluit aceleași persoane pentru sursa menţionată mai sus.

CITEŞTE ŞI MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO

Ce PENSIE DE URMAŞ are fiul Mădălinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole susţine că Petru Mircea a ajuns la fundul sacului din cauza problemelor financiare pe care le are cu firmele sale. El este supărat că nepotul locuieşte mai mult la Botoşani, la bunicii din partea tatălui, şi trăieşte doar din pensia de urmaş. Mădălina Manole era angajată ca solistă de muzică uşoară la Ansamblul Artistic al Armatei, iar băieţelului i-ar reveni acum o pensie de 1.200 de lei.

Potrivit România TV, Ion Manole susţine că fiica sa întreţinea familia, cântăreaţa câştiga chiar şi 10.000 de euro la o nuntă. Acum însă, Petru Mircea ar fi nevoit să închirieze vila în care a locuit cu artista, din cauza problemelor financiare. Mai mult, el ar vrea să vândă şi un teren pe care-l cumpărase Mădălina.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!