PROGNOZA METEO. Vreme caldă în toată ţara, dar şi ploi torenţiale, vânt şi posibile căderi de grindină

PROGNOZA METEO. La finalul săptămânii, vremea va fi deosebit de caldă în sudul, sud-vestul și centrul țării. În nord-est temperaturile mai scad. Vineri, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nordul Moldovei şi 32...33 de grade în Lunca Dunării. Şi în Bucureşti, vremea se va menține caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.
Romania TV
14 mai 2020, 20:56
PROGNOZA METEO. Vreme caldă în toată ţara, dar şi ploi torenţiale, vânt şi posibile căderi de grindină

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi deosebit de caldă în sudul, sud-vestul și centrul țării, va deveni răcoroasă în nord-est și va fi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nordul Moldovei şi 32…33 de grade în Lunca Dunării. Vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, posibil torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în regiunile nordice și centrale, precum și la munte. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vor fi condiții de grindină. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în zona montană înaltă, unde rafalele pot depăși 70…80 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va menține caldă, deși temperatura aerului va marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea se va menţine răcoroasă în nord-est, iar valorile termice vor scădea accentuat şi în regiunile intracarpatice, în timp ce în sudul ţării va fi în continuare mai cald. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în Oltenia și Muntenia. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și izolat vor fi ploi slabe, cu precădere în zona de munte. Spre seară și mai ales noaptea, înnorări temporar accentuate şi averse vor fi local în jumătatea de nord a ţării şi pe arii restrânse în regiunile sudice, în special în zonele deluroase. Ploile pot avea izolat caracter torenţial, se vor semnala şi descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale de peste 80…90 km/h pe crestele înalte, precum și, local şi temporar, în sudul, estul și centrul teritoriului, în general cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 18 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale de 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea se va menține caldă în sudul și sud-vestul țării, local călduroasă la amiază în Lunca Dunării, iar în restul teritoriului va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. În nordul, centrul și estul țării precum și în zonele de deal și munte vor fi înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei când local va ploua. Vor fi mai ales averse, trecător însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va menține caldă. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi reduse.Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

 

PROGNOZA METEO LUNI

Cerul va avea înnorări temporar accentuate în sudul și, parțial, în vestul și centrul țării, precum și în zona de munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…20 de grade pe litoral și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 9 și 17 grade.

BUCUREȘTI Cerul va fi temporar noros, iar condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade. 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!