Horoscop Urania 16 – 22 mai 2020. O zodie va traversa sectorul bolilor lungi şi cronice. Soarele aduce lumină în Casa Banilor

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 16 - 22 mai 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Romania TV
15 mai 2020, 17:03
Horoscop Urania 16 - 22 mai 2020. O zodie va traversa sectorul bolilor lungi şi cronice. Soarele aduce lumină în Casa Banilor

Horoscop Berbec

Între 16 și 17 mai, după-amiaza, perioadă relativ calmă, utilă nativilor pentru a se odihni, a se relaxa sau a se detașa de factorii de stres cotidian, prin preocupări care să le liniștească sufletul și trupul. Între 17 mai, după ora 16:36, și zorii zilei de 20 mai, motive de agitație. Berbecii vor fi solicitați mai mult decât în alte zile de obligațiile profesionale sau viața curentă îi va pune în fața unor ipostaze complicate, neplăcute ori în încurcături și în imposibilitatea de a coordona activitățile curente. Între 20 mai, după ora 5:00, și după-amiaza zilei de 22 mai, nevoia de echilibru financiar și de realizare a unei rezerve bănești, de unde și o necesară revizuire a proiectelor care presupun cheltuieli.

Pe 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va tranzita până pe 21 iunie, timp în care va influența, în chipul cel mai fericit, sectorul comunicării. Nativii vor putea comunica degajat atât cu cei cunoscuți (frați, vecini), cât și cu cei cu care se va întâlni în împrejurări oficiale (participanții la o ședință, o sesiune de comunicări sau un juriu ori o comisie de examinare a competențelor lor școlare și profesionale). Moment bun pentru a învăța, pentru a parcurge materia unui obiect de studio, dar și pentru a se prezenta în public cu dezinvoltură și expresivitate.

Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă 

Din 22 mai, după ora 16:36, Luna va tranzita chiar acest sector al școlarității, învățăturii și comunicării și, în seara aceleiași zile, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Gemeni, ceea ce va marca, poate pentru unii, începutul unei noi etape de activitate sau le va indica altora unde trebuie să pună accentul în existența lor, de-acum încolo, timp de un an.

Horoscop Taur

Între 16 și 17 mai, după-amiaza, atmosferă plăcută, amabilă și plină de încredere între nativi și prietenii acestora. Nevoie de bună înțelegere, de armonie, de susținere personală (morală sau profesională), de schimb sincer de idei și de impresii. Între 17 mai, după ora 16:36, și zorii zilei de 20 mai, perioadă agitată chiar și fără un motiv concret; stres manifestat mai cu seamă în timpul nopții (insomnie, dureri de cap, neliniște interioară, soluții total neinspirate la situații complicate: a se evita punerea lor în practică). Între 20 mai, după ora 5:00, și după-amiaza zilei de 22 mai, Luna va traversa zodia Taurului și le va fi de un real folos celor care s-au născut în acest semn zodiacal, pentru că le va da mai mult echilibru interior, mai multă răbdare și mai mult spirit practic; nativii nu se vor mai consuma pentru fleacuri și vor reacționa rațional la provocările cotidiene. Pe 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va tranzita până pe 21 iunie, timp în care va influența în chip pozitiv abordările financiare, mai ales cele care privesc munca, salarizarea și veniturile din diferitele activități ocazionale. Nota generală va fi de încredere, de disponibilitate pentru asumarea de noi sarcini, activități și preocupări dacă acestea le pot spori veniturile.

Din 22 mai, după ora 16:36, Luna va traversa sectorul banilor obținuți prin efort propriu și se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Gemeni, ceea ce va introduce un accent special ori va indica modul în care se va pune problema din punct de vedere financiar pentru următorul an, precum și căile pe care aceștia vor trebui să le adopte în viitor. Un mesaj aparte pot primi cei care au funcții și demnități și care ar trebui să ia în calcul o retragere din posturile și/sau postùrile de prim rang care va atrage și scăderea veniturilor sau de a accepta să onoreze aceleași responsabilități, dar pentru mai puțini bani.

Horoscop Gemeni

Între 16 și 17 mai, după-amiaza, posibil succes sau ipostază flatantă în care un nativ s-ar putea afla (aplauze, laude, prețuire, admirație, simpatie) în urma unei prestații profesionale merituoase. Între 17 mai, după ora 16:36, și zorii zilei de 20 mai, prietenii pot fi o sursă de enervare, de discordie, de revoltă ori de încurcături. Moment șubred pentru așa-zișii prieteni care acum își pot revela adevărata față. Unele relații vor atinge punctul vulnerabil, care va impune despărțirea sau conflictul deschis. Gemenii vor fi exasperați de cei care nu vor da dovadă de educație, măsură sau obiectivitate.

Între 20 mai, după ora 5:00, și după-amiaza zilei de 22 mai, nativii vor dori să rămână singuri cu gândurile lor. Pe 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va tranzita până pe 21 iunie, timp în care va fi cel mai important factor astral pentru cei care s-au născut în acest semn zodiacal. Va urma o perioadă de patru săptămâni, în care nativii vor putea să evolueze la capacitate maximă din punct de vedere fizic, psihic și profesional. Marele câștig al perioadei de care ne ocupăm acum (16 – 22 mai), cât și a celei următoare (23 – 29 mai) îl va reprezenta acumularea vibrațiilor pozitive ale Soarelui și ale planetelor Venus și Mercur în sectorul construcției și dezvoltării personale; perioadă a recuperării, a afirmării, a salturilor existențiale.

Din 22 mai, după ora 16:36, Luna va traversa sectorul casei I și spre seară se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Gemeni, încheind etapa inaugurată anul trecut, într-un context asemănător, și va deschide alta, de un an, până în primăvara anului 2021. Atenție din ce cauză o dorință sau un proiect se va bloca, pentru că această secvență se va relua în decembrie/ianuarie 2021. În principiu, tot ceea ce se va petrece în jurul acestei date va avea o valoare simbolică și care trebuie corect înțeleasă.

Horoscop Rac

Între 16 și 17 mai, după-amiaza, aspirații înalte, dorința de a trăi în preajma valorilor culturale, artistice, morale sau religioase. Nativii vor apela la lecturi sau la activitățile specifice care să le permită să evolueze și să se apropie de adevărurile superioare. Între 17 mai, după ora 16:36, și zorii zilei de 20 mai, amărăciuni și îngrijorări profesionale legate de viața publică și de felul în care vor fi îngrădiți în desfășurarea unor preocupări și inițiative; modificări pe ultima sută de metri ale unor activități pe care le-au pregătit cu mult timp înainte și care acum trebuie să fie adaptate la exigențele momentului sau la care vor fi nevoiți să renunțe. Între 20 mai, după ora 5:00, și după-amiaza zilei de 22 mai, discrete destabilizări ale relațiilor de prietenie. Pe 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și timp de o lună va traversa sectorul bolilor lungi și cronice. Tranzitul, fiind unul pozitiv și puternic, chiar dacă manifestarea lui va fi discretă, va permite modificări ale stării lor de sănătate aparent inexplicabile (de ex. sentimentul că dispare o apăsare sufletească sau că în corpul lor se petrec vindecări mai greu explicabile).

Din 22 mai, după ora 16:36, Luna va intra, la rândul ei, în casa a XII-a și spre seară se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Gemeni, ceea ce poate să dea naștere altor circumstanțe: informații care vor face lumină într-o chestiune încâlcită din cauza neclarităților și a cunoașterii incomplete. Șansa de a avea acces la informațiile ținute secret sau cel puțin ascunse nativului care le vor permite acestora judecăți de valoare, raționamente și decizii în cunoștință de cauză. Sunt ultimele zile în care Nodul Nord al Lunii (Sensul Vieții) se va mai afla în casa I a personalității nativului: trebuie duse la bun sfârșit niște proiecte sau intenții mai vechi. Nu amânați rezolvarea lor.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Piersici la grătar cu înghețată. O rețetă fabuloasă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris: Finala la 100m liber cu David Popovici în prim-plan
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?