Gafă a deputatului USR-PLUS Cristina Prună: „Mulţi preoţi au murit pentru că nu au purtat mască”

Deputata USR-PLUS Cristina Prună este de părere că unii preoţi au decedat pentru că nu au purtat mască. Această afirmaţie a făcut-o într-o emisiune la realitatea PLUS, fără să aducă nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale.
Alina Costache
25 ian. 2021, 17:35
Gafă a deputatului USR-PLUS Cristina Prună:
Deputatul USR-PLUS Cristina Prună. FOTO: Facebook

Deputata Cristina Prună a lansat o afirmaţie controversată, susţinând că mulţi preoţi au murit din pricină că nu au purtat mască, bazându-se pe faptul că Dumnezeu îi va apăra de virus.

Au existat preoți care au decedat pentru că nu au purtat mască, au crezut că Dumnezeu îi apără de virus”, a declarat Cristina Prună, deputată USR-PLUS, fără ca moderatorul să îi ceară, așa cum este deontologic, o dovadă în sprijinul afirmațiilor sale care sunt, evident, false.

Cristina Prună este de profesie economist, iar anterior intrării în politică a studiat și a lucrat în mai multe țări vest-europene atât în sectorul privat cât și în instituții europene. În prezent, este deputat și activează în două comisii.

Ivan Patzaichin, umilit de USR Plus. Mesajul dureros al marelui campion

Recent, partidul din care face parte Cristina Prună s-a aflat în centrul unui scandal. Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ propus de USR Plus pentru stabilirea conducerii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Marele campion a fost umilit tocmai de președintele USR Plus Sulina, Mirel Constantin.

Ivan Patzaichin a fost atacat dur, chiar de președintele USR Plus Sulina, Mirel Constantin, care a spus despre marele campion că va fi „paznic la oi”, acuzându-l astfel de interese obscure. În replică, Ivan Patzaichin a dat de înțeles că s-a confundat sportul cu politica.

Citeste si Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook unui deputat PSD

Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate. Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces. Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a precizat pe contul personal de Facebook, Ivan Patzaichin.

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!