Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! Aceştia trebuie să îşi ridice maşinile în 48 de ore din parcare. S-a dat o nouă lege

Este o îngrijorare în ceea ce priveşte viitorul României. Nu avem consum, avem austeritate. Tăieri de pensii şi venituri şi disponibilizări.
Alina Costache
26 ian. 2021, 13:34
Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! Aceştia trebuie să îşi ridice maşinile în 48 de ore din parcare. S-a dat o nouă lege

Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! Daniel Băluță, vine cu un anunţ pentru cetăţenii din Sectorul 4. Două parcări din administrația pe care o conduce vor avea tarifare de 1 leu pentru două ore!

Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! E vorba despre maşinile parcate

„Câteva parcări publice din sectorul nostru intră în sistem de tarifare. O bună perioadă de timp acestea au funcționat fără taxă pentru a încuraja parcarea mașinilor în locuri special amenajate în acest sens. Parcările de pe străzile Secerei și Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru două ore. Un preț aproape simbolic, dar care ne va ajuta să întreținem aceste investiții și, în timp, să lărgim rețeaua de parcări publice în Sectorul 4.

Important de știut! Șoferii care și-au parcat/abandonat autovehiculele în aceste parcări publice au obligația să le ridice în maxim 48 de ore”, a anunțat, marți, Daniel Băluță.

De altfel, Primăria Sectorului 4 desființează taxa de salubrizare pentru toți utilizatorii acestui serviciu, până cel târziu la data de 1 martie 2021.

De la data desființării, fiecare asociație de proprietari, persoană fizică sau juridică va contracta individual servicii de salubrizare de la operatorul economic licențiat, aceasta reprezentând o modalitate prin care contravaloarea facturii lunare va putea fi zero, în contextul în care se va realiza colectarea selectivă.

Până la data respectivă, Primăria Sectorului 4 si operatorul de salubritate vor pune la dispoziția beneficiarilor recipienții și infrastructura corespunzătoare de colectare selectivă.

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă a anunţat că lucrările la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni au început, ceea ce implică restricţii de trafic pe sensul de ieşire din Bucureşti.

”Dăm startul lucrărilor la noua staţie de metrou pe care o construim pe Şoseaua Berceni! Este un proiect extrem de important pentru toţi bucureştenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunţ că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricţionat pentru o perioadă de timp, pe o porţiune de 500 de metri, pe sensul de ieşire din Bucureşti. Conducem calm, cu atenţie şi fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranţă acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a scris Băluţă pe Facebook.

Ministerul Fondurilor Europene a aprobat în septembrie 2020 cererea de finanţare privind construirea staţiei de metrou de pe Şoseaua Berceni, care va face legătura zonei de sud a Bucureştiului cu nordul şi centrul Capitalei, proiect de 50 milioane euro.

Noua staţie de metrou va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou şi Şoseaua de Centură. Cu o suprafaţă desfăşurată de 15.100 mp, staţia va fi una supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter şi două etaje.

Citeşte şi: Daniel Băluţă dă în judecată Colegiul Gheorghe Şincai. Anunţul făcut de primarul Sectorului 4
 

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!