Calendarul pariuri sportive 2021: ce evenimente trebuie să urmărești anul acesta

Pentru pasionații de pariuri sportive anul 2021 este foarte important, deoarece marchează revenirea evenimentelor sportive, după o perioadă în care activitatea competițională a fost afectată grav de pandemia de coronavirus.
Filip Stan
26 ian. 2021, 18:41
Calendarul pariuri sportive 2021: ce evenimente trebuie să urmărești anul acesta

Calendarul pariuri sportive 2021: Multe campionate și turnee de tradiție au fost amânate sau chiar anulate în timpul anului 2020, așa că în următoarele luni vor fi câteva evenimente de top pentru lumea sportului deci, implicit și pentru calendarul de pariuri sportive.

Iată care sunt cele mai importante date din calendarul de pariuri sportive în 2021 și ce evenimente trebuie să urmărești anul acesta:

Calendarul pariuri sportive 2021:  Campionatul European de Fotbal Euro 2021
Un alt eveniment important care a fost amânat cu un an este Campionatul European de Fotbal, pe scurt Euro 2021. Nu se știe încă dacă se va juca cu spectatori în tribune, cert este că poți să plasezi pariuri sportive pentru toate meciurile din grupe și din fazele ulterioare, până la finală inclusiv.

Cele 24 echipe naționale care participă  la Euro 2021 sunt Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina, Spania, Franța, Turcia, Anglia, Anglia, Cehia, Finlanda, Suedia, Croația, Austria, Țările de Jos, Germania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Țara Galilor, Macedonia de Nord, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Acest campionat reprezintă o mare bucurie pentru iubitorii sportului rege, căci le-a lipsit adrenalina jocului și emoția pariurilor. Fotbalul rămâne cel mai popular domeniu pentru pariuri sportive, așa că perioada 11 iunie -11 iulie 2021 este deja încercuită pe calendarul pasionaților de cote, mize, șanse, scor la pauză, scor la final și toate celelalte detalii din colecția unui parior adevărat.

Calendarul pariuri sportive 2021:  Competiții de fotbal – cluburi 
Alături de Euro 2021, adaugă la calendarul de pariuri sportive în 2021 finala Champions League, pe 29 mai 2021 la Istanbul, în Turcia și finala Europa League, pe 26 mai 2021 la Gdansk, în Polonia.

Pe lângă meciurile obișnuite din campionatul intern, din Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 și celelalte campionate europene pe care le urmărești săptămânal, o dată importantă în calendarul de pariuri sportive în 2021 este 11 aprilie 2021, când va avea loc primul El Clasico care se va juca cu spectatori, deci va fi cu atât mai palpitant!

Calendarul pariuri sportive 2021:  Turneele de grand slam la tenis
Emoțiile de spectator și de parior ating cote maxime la tenis, unde sportivii români în frunte cu Simona Halep ne-au adus multe bucurii, dar și palpitații…După un an în care competiții majore din circuitul ATP și WTA s-au amânat ori s-au anulat, a venit vremea să marchezi în calendarul de pariuri sportive Australian Open (8-21 februarie 2021), Roland Garros (23 mai-6 iunie 2021), Wimbledon (28 iunie-11 iulie 2021) și US Open (30 august -12 septembrie).

Deja se afișează cote pe site-urile de pariuri sportive, spectatorii freamătă. Ready? Play!

Ciclism – Turul Franței și Turul Italiei 
Competiții de mare tradiție, Turul Italiei 2021 va debuta pe 8 mai și se va încheia pe 30 mai 2021. Cel mai cunoscut și urmărit tur de ciclism, Tour de France, va începe pe 26 iunie, iar finișul va fi pe 18 iulie 2021.

Jocurile Olimpice de Vară 2021
Jocurile Olimpice de Vară au loc la Tokyo, cu un an mai târziu decât era programat, din cauza pandemiei. Perioada de desfășurare este 23 iulie – 8 august 2021, așa că ai vreme să te interesezi despre sportivii care participă și să plasezi pariuri la disciplinele favorite.

Delegația României va avea reprezentanți la atletism, box, baschet, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastică artistică, haltere, înot, kaiac-canoe, lupte, scrimă, tenis de masă, tenis de câmp, tir.

Pentru toți iubitorii de sport Jocurile Olimpice sunt evenimentul major al anului, iar pentru pasionații de pariuri sportive reprezintă un prilej să exploreze și alte ramuri sportive decât cele obișnuite.

Alte sporturi pentru pariuri sportive

Dacă te pasionează și alte sporturi în afară de cele prezentate, care sunt primele în topul preferințelor pentru pariuri sportive, adaugă în calendarul tău și următoarele competiții:

Sezonul de Formula 1 din 2021 începe pe 21 martie la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei și se încheie pe 5 decembrie, cu Grand Prix-ul de la Abu Dhabi.

Campionatul Mondial de Snooker are loc în Sheffield, Anglia, în perioada 17 aprilie – 3 mai 2021.

Nu în ultimul rând, pe 7 februarie 2021 are loc cea de-a 55-a finală Super Bowl, în Tampa, Florida. Unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume este și un moment important în calendarul de pariuri sportive, așa că…go for it!

Acestea sunt principalele evenimente pe care trebuie să le urmărești anul acesta. Calendarul de pariuri sportive în 2021 este plin de competiții interesante, așa că fii pregătit să plasezi pariuri inspirate!

 

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?