HOROSCOP URANIA 23 – 29 mai 2020: Ostilităţi majore între Mercur şi cele trei planete retrograde în tranzit

HOROSCOP URANIA. Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 mai 2020. Mercur va intra în zodia Racului, cum vor fi afectate celelalte zodii.
Filip Stan
22 mai 2020, 09:06
HOROSCOP URANIA 23 - 29 mai 2020: Ostilităţi majore între Mercur şi cele trei planete retrograde în tranzit

Horoscop Berbec

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, dialoguri utile sau informații care le vor permite nativilor să-și revizuiască o părere sau atitudinea față de un apropiat (tendința de a se retrage dintr-o relație de prietenie). Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, reacții afective intense față de un părinte, o rudă în vârstă, mai ales dacă acela trece prin momente de viață dificile, iar nativul nu-l poate ajuta în chip esențial, ci doar îl poate susține moral ori material. Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, cei tineri se încarcă și cu dorințe, cu diferite chefuri de a-și petrece timpul sau de a se bucura de sănătatea și de disponibilitatea lor spre distracție. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita timp de peste două luni, un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza unei retrogradări de patru săptămâni.

În felul acesta, până pe 6 august 2020, în acest sector zodiacal, se va menține un accent special pe chestiunile ce privesc memoria, învățarea prin memorare, amintirile, reacțiile afective, uneori disproporționate, față de cuvinte, afirmații, idei care stârnesc sentimente puternice și ecoul intens al tuturor aspectelor de viață care au o legătură cu familia, țara, limba, patria, fibra națională. Dar, pentru că, între 30 iulie și 6 august, se vor manifesta tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde în tranzit prin Capricorn, indicat ar fi ca Berbecii să rezolve, până la acea dată, tot ceea ce ține de casă, de relațiile de familie, de interesele patrimoniale, de administrarea bunurilor care pot fi exploatate avantajos. Din 29 mai, după ora 13:40, stare de nemulțumire mocnită față de una sau mai multe ipostaze la locul de muncă: nevoie de schimbare, de evadare din rutină sau de eliberare de povara unor sarcini de serviciu greoaie și antipatice.

Horoscop Taur

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, schimburi de opinii, informări, dialoguri cu oficialii pe teme financiare, bănești sau strict salariale. Moment bun pentru revizuirea unor informații incorecte sau inactuale ori pentru completarea și aducerea la zi a unor păreri bazate pe informații parțiale, vagi sau perimate. Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, impresii puternice pe fondul unor evenimente care îi emoționează sau îi tulbură prin semnificațiile care îi trimit cu gândul la propria lor biografie ori la un eveniment din familie.

Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, dacă situația o va impune, nativul va fi nevoit să acționeze energic și să insiste ca să-i convingă pe cei din familie de felul în care ar trebui să procedeze într-o direcție de viață. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului; va fi un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza unei retrogradări de aproape o lună. În felul acesta, până pe 6 august 2020, Mercur va accentua chestiunile ce privesc memoria, învățarea prin memorizare, amintirile, reacțiile afective, uneori disproporționate, față de cuvinte, afirmații și idei care stârnesc sentimente puternice și au un ecou intens asupra aspectelor de viață care au legătură cu școala, comunicarea, exprimarea verbală, deplasările și accesul la informație. Dar, pentru că, între 30 iulie și 6 august, se vor genera tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde în tranzit prin Capricorn, ar fi indicat ca aceia născuți în zodia Taurului să rezolve, până la acea dată, tot ceea ce ține de relația lor cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali, precum și episoadele școlare și pedagogice în ipostaza lor de pregătire profesională sau de absolvire a unei forme de învățământ. Din 29 mai, după ora 13:40, abordare temperată a unor distracții, bucurii cumpătate.

Horoscop Gemeni

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, Luna se va afla în tranzit prin zodia Gemenilor și le va spori nativilor farmecul, jovialitatea, buna dispoziție, imaginația și disponibilitatea spre un mod de viață degajat de constrângeri. Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, îngrijorare financiară ori efort de redresare în sensul unei atitudini responsabile față de cheltuieli, plăți și datorii pentru care vor trebui să facă  economii. Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, fel de a vorbi și de a interveni în abordările publice cu autoritate, în general, din dorința de a se afirma și de a-și demonstra valoarea. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita timp de două luni și o săptămână; un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza retrogradării din iulie de aproape o lună. În felul acesta, până pe 6 august 2020, în sectorul banilor se va accentua spiritul de economie, nevoia de a găsi surse de câștiguri, modeste ca valoare, dar necesare pentru echilibrul material al unei perioade ce se anunță tulbure. Dar, pentru că, între 30 iulie și 6 august, se vor genera tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde în tranzit prin Capricorn, ar fi indicat ca Gemenii să rezolve, până la acea dată, tot ceea ce ține de înțelegeri, tranzacții, documente și valorificare a unor bunuri de familie. Nativii trebuie să acționeze în cunoștință de cauză (preț, trend, moment prielnic pentru o tranzacție, etc.) și să nu se lase pradă impresiilor subiective ori viziunilor personale care i-ar putea face să piardă o oportunitate. Contradicții personale, conflicte de interese, ecou al evenimentelor ce țin de integrarea lor în societate și în viața publică și care îi poate destabiliza pentru un ceas, două, pentru o dimineață sau o seară, începând din 29 mai, după ora 13:40, și în următoarele două zile.

Horoscop Rac

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, senzație de instabilitate organică și mentală. Nativii vor avea impresia că se înșală asupra unor aspecte de viață, se vor îndoi de tot și de toate, vor verifica, vor analiza și vor încerca să-și păstreze echilibrul interior, mai ales dacă spre ei vor veni în cascadă vești și informații, unele adevărate și reale, altele doar confuze sau provocatoare. Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, Luna va tranzita zodia Racului și le va oferi sprijinul astral celor care s-au născut în acest semn. Doar că îi va pune în dificultate ori de câte ori aceștia vor fi obligați să treacă prin situații publice, oficiale, profesionale, delicate, față de care vor afișa o vizibilă rezervă în a le accepta. Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, enervări și mânii ca singur răspuns organic și psihic pe care îl pot da unor situații speciale cu consecințe financiare. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului și va avea un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza unei retrogradări de aproape o lună.

Până pe 6 august 2020, în casa I a personalității se va menține un accent special pe chestiunile ce privesc memoria și amintirile și va stârni sentimente puternice față de afirmațiile și ideile care vor avea un ecou intens asupra tuturor aspectelor de viață care au legătură cu persoana lor, cu structura lor interioară, construită pe baza unei identități etnice, culturale, religioase sau lingvistice. Atenție că, între 30 iulie și 6 august, se vor naște tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde din Capricorn, dând astfel relațiilor parteneriale un statut plin de riscuri, de blocaje, de conflicte și de ostilități. Din 29 mai, după ora 13:40, disponibilitate limitată la strictul necesar în dialoguri, schimburi de impresii; conversații susținute din politețe sau din obligație.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?