Brigitte Bardot, declaraţii halucinante despre COVID-19. „Este un lucru bun. Restabilește populația. Suntem prea mulți pe Pământ”

Brigitte Bardot a stârnit controverse, după ce a declarat că noul coronavirus este un "lucru bun" deoarece "este un fel de autoreglare a unei suprapopulații". De asemenea, actriţa crede că pandemia de COVID va restabili "în mod dureros o nouă ordine".
Razvan Mihalascu
30 ian. 2021, 14:37
Brigitte Bardot, declaraţii halucinante despre COVID-19.

Brigitte Bardot a fost intervievată de săptămânalul italian „Oggi”, cu ocazia reeditării biografiei sale. Actriţa nu a ezitat să-şi exprime opinia într-un mod inedit despre COVID-19.

Deşi a împlinit 86 de ani pe 23 septembrie 2020, Brigitte Bardot a mărturisit că nu se protejează de virusul SARS-COV-2.

„Nu mă protejez. Nu am nevoie, nu mă văd cu nimeni. Nu mă vor infecta caprele”, a declarat Brigitte Bardot, conform Rador.ro.

Brigitte Bardot, declaraţii şocante despre COVID-19. „Natura își va recăpăta drepturile”

Considerată un simbol al cinematografiei şi cea mai frumoasă actriţă din Franţa, Brigitte Bardot a făcut declaraţii şocante, prin care alimentează teoriile conspiraţiei privind pandemia de COVID-19.

„Mă tem că virusul COVID-19 și celelalte epidemii care se anunță, vor restabili în mod dureros o nouă ordine. Când cele 5 miliarde de persoane în plus de pe acest Pământ vor dispărea, natura își va recăpăta drepturile”, a precizat Brigitte Bardot, conform sursei citate.

Celebra actriţă l-a uimit şi reporterul, care a întrebat-o, apoi, dacă, în opinia sa, COVID-19 este, prin urmare, un lucru bun.

„Mă întrebați dacă acest virus este un lucru bun? Da, este un fel de autoreglare a unei suprapopulații, pe care nu suntem capabili să o controlăm”, a mai precizat Brigitte Bardot.

Brigitte Bardot a renunțat la viața ei ca zeiță a ecranului pentru a deveni activistă pentru drepturile animalelor. Dar nu numai acesta a fost motivul pentru care frumoasa Franței a renunțat la lumina reflectoarelor.

Brigitte Bardot a devenit un simbol al cinematografiei, odată cu apariția ei în filmul „And God Created Woman”, din 1956. Toți bărbații s-au îndrăgostit îndrăgostit doar de cum arăta, dar mai important, de atitudinea ei. Ca și Marilyn Monroe, nu a fost victimă e industriei ci a propriei faime. Vedeta a iubit animalele și în 1973, la doar 39 de ani, a renunțat la carieră după ce a făcut 47 de filme, inclusiv Viva Maria! și Le Mépris, pentru lupta pentru ei pentru animale, mai exact pentru câini.

Citeşte şi: De ce boală suferea cea mai frumoasă actriţă din Franţa. Brigitte Bardot a vrut să se sinucidă din cauza asta

Actriţa a avut o viață agitată, în timp ce lupta cu faima sa în plină ascensiune. Brigitte Bardot poate fi cunoscută ca o icoană a cinematografului, dar s-a luptat în secret cu depresia și a încercat să se sinucidă în numeroase ocazii. Biograful ei, Jeffrey Robinson, care a scris „Brigitte Bardot: Two Lives” în 1994, susține că s-a luptat cu faima care a transformat-o, devenind un simbol de renume internațional.

Citeşte şi: Traian Băsescu despre Brigitte Bardot: „Doamna aceea care era foarte frumoasă pe vremea regilor Franţei”

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Secretele unui somn eficient. Cum te pui pe picioare peste noapte
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Donald Trump anunţă întâlnirea cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Mar-a-Lago
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!