Horoscop lunar februarie 2021. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Atenţie la Mercur retrograd

Luna februarie este surprinzătoare prin raportul puternic pe care îl stabileşte între energia conservatoare şi împământată a Taurului, pe de o parte, şi ampla desfăşurare de forţe ce are loc pe teritoriul profund neconvenţional al Vărsătorului, pe de altă parte.
Alina Costache
01 feb. 2021, 06:27
Horoscop lunar februarie 2021. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Atenţie la Mercur retrograd
Horoscop lunar februarie 2021.

Horoscop lunar februarie 2021 Venus intră în Vărsător: relaţii libere şi neconvenţionale
În prima zi a lunii Venus intră în semnul Vărsătorului. Din acest moment avem la dispoziţie circa trei săptămâni în care ne vom putea explora relaţiile dintr-o perspectivă detaşată, independentă şi nonconformistă. Părerea celorlalţi contează mai puţin pentru noi. Devenim preocupaţi de cercul prietenilor şi ne amestecăm mai uşor printre oameni diferiţi. Introducem mai mult spaţiu în relaţiile foarte apropiate şi ne alegem compania într-o manieră total independentă. Participăm la progresul celor dragi.

Horoscop lunar februarie 2021. Soare (Vărsător) în curadratură cu Marte (Taur): importanţa curajului
Prima zi a lunii aduce şi un aspect ce atrage atenţia la felul în care ne gestionăm energia. Pe de o parte, putem realiza multe pentru că devenim ambiţioşi, combativi şi zeloşi în acţiunile întreprinse, pe de alta este bine să evităm consumul nejustificat de energie, iritabilitatea şi unele explozii orgolioase de furie. Problematic, apare şi o anume predispoziţie spre accidente; creativ, putem folosi acest aspect pentru a ne demonstra curajul cu entuziasm şi determinare.

Stellium în Vărsător: perspective revoluţionare
Prima şi a doua săptămână a lunii aduc foarte aproape cinci planete în semnul Vărsătorului: Soarele, Mercur, Venus, Jupiter şi Saturn. Astfel, are loc o unire de forţe sub emblema nonconformismului şi a ideilor revoluţionare: ne percepem pe noi înşine în calitate de agenţi ai progresului, aderăm la cercuri care ne împărtăşesc valorile, gândim mai liber, învăţăm şi transmitem informaţii cu un înalt grad de complexitate, formulăm proceduri, reguli, principii şi credinţe în numele evoluţiei, libertăţii şi al şanselor egale pentru toţi oamenii.

Horoscop lunar februarie 2021 Mercur retrograd (Vărsător) în cuadratură cu Marte (Taur): regândirea acţiunilor
În contextul celor de mai sus, în preajma zilei de 10 februarie se creează o tensiune între planul mental şi acţiunile noastre. Este posibil să simţim că ideile noastre de viitor se lovesc de lentoarea unor paşi absolut necesari sau de unele aspecte financiare. Astfel, avem de găsit soluţii care să ne conducă spre progres, dar care să permită o implementare suficient de răbdătoare, pentru a ne asigura că rezultatele obţiunute vor dura. Pot apărea şi discuţii în contradictoriu între cei prea experimentali şi cei cu o abordare clasică a lucrurilor.

Mercur retrograd conjunct cu Venus în Vărsător: reluarea discuţiilor cu prietenii
În preajma zilei de 13 februarie suntem invitaţi să redeschidem în cercurile de prieteni unele subiecte mai vechi şi să acordăm atenţie mesajelor ce se transmit în reţele largi de socializare. Putem simţi în acest sens impactul diverselor mijloace de tehnologie care facilitează astfel de discuţii şi care pot fi afectate pe termen scurt de unele proceduri de mentenanţă sau upgrade. Avem o perspicacitate sporită în introspecţii referitoare la planul social şi putem simţi de la distanţă o conexiune armonioasă cu oameni de pretutindeni.

Horoscop lunar februarie 2021 Marte (Taur) în sextil cu Neptun (Peşti): acţiuni inspirate
În jurul datei de 14 februarie acţiunile noastre devin inspirate şi suntem predispuşi să cooperăm într-o manieră mai delicată şi prietenoasă. AstoDex recomandă să profităm de acest interval pentru a face unele gesturi de caritate şi de susţinere dezinteresată a celor ce au nevoie de noi. Putem fi deopotrivă puternici şi delicaţi, ceea ce ne susţine să ne aliniem mai uşor acţiunile la idealuri, să dăm formă concretă unor aspiraţii înalte şi să obţinem unele victorii fără confruntări tensionate. Este bine totuşi să evităm o anume pasivitate şi victimizare la care acest aspect ne predispune.

Horoscop lunar februarie 2021 Saturn (Vărsător) în cuadratură cu Uranus (Taur): progres controlat
Data de 17 februarie marchează aspectul exact de cuadratură dintre Saturn şi Uranus, primul dintr-un set de trei astfel de cuadraturi ce vor avea loc pe parcursul anului. Apare provocarea de a formula proceduri cu aplicabilitate la scară largă, care stârnesc confruntare între vechi şi nou, între limite şi dorinţa radicală de eliberare şi progres. Realitatea se loveşte de nevoia imperioasă de schimbare, dar şi intenţia de schimbare se loveşte de barierele realităţii. Extravaganţa unor idei progresiste se confruntă cu legile naturaleţii şi simplităţii. Cu răbdare şi respect pentru soluţiile simple, putem începe implementarea unor reforme utile.

Venus (Vărsător) în cuadratură cu Marte (Taur): energizarea relaţiilor
În preajma zilei de 20 februarie relaţiile vin din nou în prim-plan. Unii dintre noi se vor revolta în privinţa compromisurilor pe care nu mai sunt dispuşi să le facă de dragul armoniei aparente, devenind mai încăpăţânaţi, temperamentali şi îndrăzneţi în interacţiunile sociale. Putem simţi şi o anume presiune în relaţii pe fondul aspectelor financiare. Creativ, putem folosi această energie pentru a da formă concretă unor proiecte de grup sau inspiraţii artistice.

Mercur (Vărsător) în mers direct: minte limpede
Pe 21 februarie Mercur îşi reia mersul direct după trei săptămâni de retrogradare. Din acest moment ne orientăm mai uşor atenţia spre exterior, dând dovadă de percepţii mai clare şi rapide. Comunicarea cu ceilalţi devine mai fluentă şi în general apare o senzaţie de reluare a înaintării după o perioadă în care am avut de tatonat unele informaţii sau conversaţii mai vechi, am reflectat la propriile noastre gânduri, am pus la punct aspecte amânate legate de cunoaştere şi învăţare.

Venus intră în Peşti: dragoste rafinată
Intrarea lui Venus în semnul romantic şi idealist al Peştilor din data de 25 februarie marchează o perioadă în care vom explora empatia, blândeţea şi sensibilitatea în relaţii. Suntem cuprinşi de universalitatea sentimentelor noastre: ne dăm seama că putem iubi în mod egal şi dezinteresat foarte mulţi oameni, că nu există graniţe între noi şi ceilalţi şi că ne putem conecta cu oricine la nivel spiritual. AstroDex recomandă să ne manifestăm iubirea creând pentru cei dragi atmosfere pline de acceptare şi să evităm comportamentele dependente în relaţii.

Marte (Taur) în trigon cu Pluton (Capricorn): acţiuni intense
Pe 25 februarie se creează o atmosferă favorabilă pentru acţiuni ce ne ajută să ne depăşim limitele, să ne mobilizăm armonios mari rezerve de energie. Combinăm voinţa cu intensitatea, curajul cu spiritul investigativ, confruntarea directă cu subtilitatea. În felul acesta, beneficiem de o bună rezistenţă în situaţii-limită şi putem duce la bun sfârşit acţiuni ce ne pun în valoare abilităţile executive şi competenţele practice.

Calendar ortodox februarie 2021. Sărbători religioase în februarie 2021. Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Trifon, de Stretenie, de Sfântul Haralambie, de Dragobete
Cuadratură Taur-Vărsător: stabilitate neconvenţională
Ca şi pe parcursul lunii anterioare, februarie menţine un dialog strâns între semnele Taurului şi Vărsătorului. Acest raport de energii ne provoacă să găsim forme cât mai practice de manifestare a idealismului nostru, să fim ingenioşi în moduri cu adevărat utile, să stârnim revoluţii la nivelul lumii materiale. Astfel, suntem provocaţi să îmbinăm nonconformismul cu soluţii de durată şi să producem un progres în masă prin mijloace sigure, cu înalt respect faţă de natură.

Parcurgând filele lui februarie deducem că a venit timpul să trecem la acţiuni temeinice şi bine gândite, să învăţăm să privim la scară largă şi să adoptăm poziţia omului conştient de responsabilitatea şi valoarea sa în cadrul societăţii. Îndrăzneala de a fi diferiţi, dar autentici şi profund umani ne poate răsplăti luna aceasta prin răspunsuri la fel de sincere venite dinspre prieteni de pretutindeni, iar libertatea şi egalitatea tuturor sunt teme centrale ale experienţelor parcurse acum.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice
Soarele tranzitează Vărsătorul până pe 18 februarie, ora 12:45, când intră în Peşti;
Lună Nouă în Vărsător pe 11 februarie, ora 21:07; Lună Plină în Fecioară pe 27 februarie, ora 10:18;
Mercur tranzitează pe tot parcursul lunii Vărsătorul şi reintră în mers direct pe 21 februarie, ora 02:46;
Venus intră în Vărsător pe 1 februarie, ora 16:06; pe 25 februarie, ora 15:12, intră în Peşti;
Marte îşi continuă tranzitul în Taur;
Jupiter îşi continuă tranzitul în Vărsător;
Saturn tranzitează în continuare Vărsătorul;
Uranus continuă tranzitul în Taur;
Neptun tranzitează în continuare Peștii;
Pluton îşi continuă tranzitul în semnul Capricornului.

Sursa astrodex.ro

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!