Telenovela Vulpiţa continuă şi la TV şi la CNA. Postul de televiziune a încasat o a treia amendă

Antena1 a încasat astări a treia amendă de la CNA pentru momentele cu Vulpița și Viorel din emisiunea Acces Direct. Postul Intact trebuie să scoată 15.000 de lei din buzunar, după cum a decis forul audiovizual în ședința de azi. Sancțiunea a trecut cu unanimitate de voturi.
Romania TV
04 iun. 2020, 10:47
Telenovela Vulpiţa continuă şi la TV şi la CNA. Postul de televiziune a încasat o a treia amendă

De la finalul lunii aprilie şi începutul lunii mai s-au vizionat zeci de momente din emisiunea prezentată de Mirela Vaida, după ce telespectatorii au făcut reclamaţii cu privire la certurile, ţipetele şi crezele de gelozie şi de plâns care se regăsesc zilnic în platoul emisiunii. 

Oamenii au reclamat la CNA de această dată lucruri precum: degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru”, după cum arată textul unei reclamații.

Citeşte şi: Mirela Vaida apără serialul Vulpiţa: „Sunt nişte victime, noi încercam să le dăm o altă cotitură în viaţă”

În amenda dată de Consiliu s-a ținut cont, în special, de articolele legate de protecția minorilor: „Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a argumentat Radu Herjeu, cel care a și propus amenda.

Pe de altă parte, Antena 1 s-a apărat astfel: „Cei doi joacă, inclusiva gelozia, nu mai e atât de natural. E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există. Mirela Vaida a vorbit în numele său personal, așa cum a zis și ea. A fost o revoltă pe care nici eu n-am înțeles-o.”

Astfel, la propunerea lui Radu Herjeu, postul Intact și-a mai adăugat o sancțiune în palmares pentru Acces Direct și Vulpița. De la începutul anului și până acum, Vulpița a primit următoarele sancțiuni: trei amenzi – 100.000, 10.000, 15.000 de lei, cea de astăzi – 4 iunie, și o somație.

Tot în ședința de astăzi s-a luat în discuție și o „ieșire” pe care Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a avut la adresa Consiliului. Este vorba despre un moment, cu Vaida în centru, care a fost dat pe post la finalul lui aprilie, chiar după somația primită de Antena 1, somație care o viza pe Mirela Vaida.

Citeşte şi: Mirela Vaida, declaraţie şocantă: „Nu am degradat-o pe Vulpiţa, am educat-o!”

„CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală”, spunea ea atunci.

„Să inventezi că CNA-ul amendează un post și un moderator pentru că vorbește despre faptul că unii oameni nu au săpun să se apere de coronavirus nu și-a permis nimeni. Nici Rareș Bogdan, nici Radu Banciu. Se folosește de poziția pe care o are să inventeze astfel de lucruri. A vorbit cinci minute că CNA-ul o amendează pentru că ea vorbește despre sărăcia din România. Problema nu este frustrarea sa, are tot dreptul să fie frustrată că CNA-ul o sancționează. Problema este când ieși public și te folosești de poziție și de audiență pentru a minți”, a spus Herjeu.

Citeşte şi: Mirela Vaida a răbufnit după ce a fost somată de CNA. „Mi se pare că exageraţi. Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi!” VIDEO

Totuși, în sancțiunea de 15.000 de lei nu s-a ținut cont și de acestă reacţia Mirelei Vaida. Radu Herjeu a și argumentat de ce nu propune și amendarea moderatoarei. 

„Nu propun nimic legat de minciunile moderatoarei pentru că nu vreau să o vadă ca pe o răzbunare, deși nu e normal ce a făcut ea”, a mai punctat el.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Studiu: Infecția cu SARS-CoV-2 și vaccinarea în timpul primului trimestru de sarcină nu cresc riscul de malformații congenitale
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'