Cum a descoperit Ioana Ginghină că este înşelată de Alexandru Papadopol: „Avea hainele fostului meu soţ pe ea”

În urmă cu doar câteva luni, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol făceau anunțul care a zguduit showbiz-ul românesc. După un mariaj de 12 ani, Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină au decis să divorțeze.
Romania TV
08 iun. 2020, 10:18
Cum a descoperit Ioana Ginghină că este înşelată de Alexandru Papadopol:

Am decis să divorţăm după un an de discuţii. Adriana mă aranjează, ca să zic aşa, pentru că este şi ea mamă de copii, responsabilă. Nu am vorbit niciodată cu Adriana. Iubitul meu şi Alexandru s-au întâlnit la noi acasă, şi-au dat mâna şi şi-au spus două vorbe. Nu am stat lângă ei, mi s-a rupt filmul.

Citeşte şi A trecut peste divorţ. Ioana Ginghină, poze sexy în costum de baie FOTO

Eu aveam niște semne, că na, noi femeile avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus, pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și, atunci când o fac, o fac cât să afle cealaltă femeie. Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea.

Și el nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins. Cred că i-am dat unfollow, de aia nu mai văd postări. Ca să nu mai văd. Nu de supărare, că asta știi cum e, ce nu știi nu te omoară. Zici hai să nu le mai văd, hai să fie fericire și pace pentru toată lumea”, a mărturisit Ioana Ginghină, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Ioana Ginghină iubeşte din nou

Ioana Ginghină se numără printre actriţele cunscute de la noi din ţară, dând viaţa unor personaje care au rămas întipărite în aminitirile tuturor, scrie spynews.ro. Cu toate că pe plan profesional totul a mers bine, pe plan personal, destinul nu a fost mereu de partea ei.

Anul trecut, Ioana şi soţul ei au divorţat, actriţa oferind mai multe declaraţii despre situaţia în care afla la momentul respectiv. „Cred că știu unde s-a produs fisura…Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare, nu știu!

Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este aevărul. Eu mi-aș mai fi dorit un copil, însă Alexandru nu a mai vrut, așa că am respectat dorința lui.

Probabil că familia mea, educația, exemplul pe care l-am văzut acasă m-au făcut să-mi dorsc atât de mult să rămân în această căsnicie. Pentru că ai mei sunt foarte apropiați, veseli, împăcați cu tot ceea ce sunt și ce au, chair sunt fericiți. M-au surprins plăcut reacțiile lor atunci când le-am spus că am probleme în căsnicie. Nu m-au judecat, nu l-au jduecat nici măcar pe Alexandru, ci doar m-au susținut cu multă iubire. Exact ce aveam nevoie.„, susţinea Ioana acum ceva timp.

Citeşte şi Adevărul despre divorţul dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol iese la suprafaţă. „Mi-a spus că el nu mai e fericit”

Ei bine, o dată cu noul an, se pare că lucrurile s-au aşezat frumos pentru actriţă, care ar trăi din nou fiorii dragostei. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Ioana a povestit despre cum şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, familie şi apropiaţi, dar şi de un „prieten” care se transformă treptat într-un..iubit?

Bărbatul a avut grijă de artistă în momentul în care aceasta a avut câteva probleme de sănătate. „Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie„, a spus Ioana.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise. S-a dat ordinul. Cei care le folosesc riscă închisoare
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!