Abhigya Anand are 14 ani care a uimit întreaga lume după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.
Într-un videoclip postat în mediul online, Abhigya Anand anunţa că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. În plus, acesta a completat că virusul va dispărea de tot pe 5 septembrie 2020, după ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie.
Până acum, previziunile lui Abhigya Anand s-au adeverit şi în lume sunt tot mai puţine cazuri de infectare.
Abhigya Anand a spus că prezicerea lui este de natură astrologică, o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secolului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.
Acum, Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. Băiatul susține că omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus, dar nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete suflul, pentru că în perioada decembrie 2020 – martie 2021 va avea loc o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie.
De data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde întreaga planetă, relatează marca.com.
Consecinţele pe termen lung ale pandemiei de coronavirus se simt din ce în ce mai mult asupra nivelului de trai al oamenilor. Potrivit unui studiu, 67 la sută dintre români spun că veniturile lor au scăzut în comparaţie cu cele de acum şase luni.
Raportul European al Plăţilor Consumatorilor, ediţia Covid-19, lansat de Intrum, relevă un efect imediat al crizei asupra bunăstării financiare. În timp ce rata angajărilor scade, iar rata şomajului creşte, anxietatea consumatorilor cu privire la finanţele personale este din ce în ce mai prezentă.
Astfel, 67% dintre românii intervievaţi declară că, în comparaţie cu acum 6 luni, bunăstarea lor financiară este într-o vizibilă scădere. 72% dintre femeile intervievate, respectiv 61% dintre bărbaţi, cu precădere în intervalul 22-37 de ani, afirmă că nivelul bunăstării financiare a suferit o scădere în urma Covid-19. Comparativ cu celelalte 23 de ţări din Europa, România se situează după Grecia în timp ce media europeană este la 47%, potrivit Adevarul.ro.