Viaţa amoroasă a lui Costin Mărculescu, între o căsătorie de convenienţă şi amorul nebun cu fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu

Costin Mărculescu nu a fost chiar un răsfăţat al destinului pe niciun plan. În ultimii ani, își pierduse banii, vila din Pipera și autoturismul. Spera să se reechilibreze pe plan financiar după lansarea cărţii "Bombă cu fitil aprins", o carte autobiografică în care urma să vorbească despre "politicieni, artiști, vedete TV, mari sportivi, colegi, și prieteni sau... neprieteni". Nu a mai apucat, însă, să o lanseze. Nici pe plan amoros nu a dus-o strălucit. Dimpotrivă. 
Romania TV
11 iun. 2020, 08:21
Viaţa amoroasă a lui Costin Mărculescu, între o căsătorie de convenienţă şi amorul nebun cu fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu

Căsătorie de ochii lumii

A fost căsătorit o singură dată, iar căsnicia a durat mai puţin de un an. În 2014, Costin Mărculescu şi Ionela Nae (Ela) şi-au unit destinele. Însă, în timp ce actorul declara că fusese realmente îndrăgostit de Ela, aceasta susţinea că acel mariaj nu a fost altceva decât o înţelegere între ei, pentru ca soţul ei să încaseze nişte bani. În plus, Ela a declarat că ea nu a avut niciodată sentimente pentru Costin.

Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind”, spunea Ela Nae, în 2015, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi Costin Mărculescu a lăsat un bilet cutremurător: „Să se ocupe de înmormântare Pepe şi, dacă nu răspunde, sunaţi-o pe Mara Bănică”

De fiecare dată când vine acasă sau îi fac o ciorbă de ceva… scriu pe ea cu smântână, cu legume… scriu „Ela” sau „Te iubu”. Între noi este o relaţie foarte frumoasă şi foarte deschisă, niciodată nu ne certăm”, spunea Mărculescu, potrivit sursei citate.

S-a iubit cu fosta soţie a lui Mihai Constantinescu 

Una dintre marile iubiri ale lui Costin Mărculescu a fost Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu. Potrivit click.ro, actorul s-a iubit nebuneşte cu Mihaela, alături de care a trăit nopţi fierbiţi în dormitorul femeii, chiar dacă, la vremea respectivă, era încă soţia lui Mihai Constantinescu. Deşi idila lor, care a luat naştere în 1995, a durat doar două-trei luni, Costin îşi amintea cu plăcere de clipele de amor nebun lângă Mihaela şi mărturisea că a fost dragoste la prima vedere.

Citeşte şi Costin Mărculescu, plâns de prieteni pe reţelele sociale: Era sarea şi piperul. Drum lin acolo sus, prietene

Aveam 26 de ani când am întâlnit-o pe Mihaela. Eu eram cuplat cu Gina, prietena ei. Aşa am cunoscut-o. Nu ştiu dacă în prima zi, dar în a doua ne-am şi sărutat. Arăta trăsnet. Şi acum arată extraordinar. Aş putea spune că este neschimbată. Era reprezentantul unei firme care se ocupă cu produse de slăbit. Aşa am intrat în vorbă cu ea. I-am spus că sunt interesat de ce vinde. Povestea noastră nu a ţinut mai mult de două-trei luni, după care am pierdut orice legătură cu ea. La vremea aia vorbeam la telefonul fix. Am sunat-o în zadar acasă, locuia undeva aproape de Mănăstirea Caşin, dar nu a mai răspuns. Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de câte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc„, povestea, cu ceva vreme în urmă, Costin Mărculescu, pentru Click.

Idile cu Marina Scupra şi Bianca Drăguşanu

În cartea pe care urma s-o publice, dar care, din păcate, nu va mai vedea lumina tiparului, Costin Mărculescu mărturisea că a trăit o poveste de dragoste impresionantă şi alături de regretata Marina Scupra.

De asemenea, actorul a mai avut relaţii cu asistente tv, de pe lista de asistente nelipsind Bianca Drăguşanu. Scurta idilă cu aceasta a avut loc în perioada în care Bianca pendula între Cătălin Botezatu şi fotbalistul Adrian Cristea. Bianca l-ar fi remarcat pe Mărculescu într-o emisiune la care el fusese invitat, iar ea era asistentă: „Da, mă, și ne-am jucat și noi de două-trei ori, nu mai țin minte. Era unu jumate noaptea de fiecare dată, nu mai era nimeni. Ne-am pupat de două sau de trei ori… 37 de secunde„, potrivit cancan.ro. 

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Peștera din România, puțin cunoscută, în care se țin concerte de muzică clasică. Aici are loc un fenomen foarte rar
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
BEC clarifică: Klaus Iohannis nu poate candida ca independent pe listele PNL
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi