Bătaie în primărie. „Dacă nu mă lovea, nu aveam cum să-mi pierd dinţii” versus „Dinţii nu-i avea”

Doi consilieri rivali s-au luat la bătaie în fața primarului. Scandalul a pornit de la o sesizare făcută de unul dintre ei.
Romania TV
12 iun. 2020, 09:17
Bătaie în primărie.

Scandalul dintre cei doi consilieri locali a izbucnit după ce unul dintre ei a făcut o sesizare împotriva fiicei celuilalt, care deţine în chirie o suprafaţă de păşune de la Primăria din comuna Topliceni, din judeţul Buzău, scrie DCNews.ro. Întregul scandal s-a terminat la poliţie.

Consilierul liberal Ion Bontea a reclamat-o pe fiica consilierului PSD Gheorghe Grosu că nu ar respecta condiţiile contractului de închiriere încheiat cu primăria pentru un teren pe care îl deţine.

Schimbul de replici a avut loc la Antena 3.

Ion Bontea: Am semnalat faptul că, de trei ani de zile, de când are în concesiune suprafața de aproximativ 30 de hectare de islaz, nu au fost făcute lucrări de întreţinere, de respectare a amenajamentului pastoral, nu s-au tăiat mărăcinii. Primăria nu a luat nicio măsură. În momentul în care a construit o stână pe islaz, trebuia să facă o autoritate de construire, iar suprafaţa respectivă să fie notificată către APIA, să fie scoasă din circuitul agricol.

Gheorghe Grosu: Vreau să dezmint ce spune domnul Bontea. Deţin un contract de închiriere, de la Primăria Topliceni, de trei ani, pe care îl îngrijesc, nu cum minte domnul consilier. O comisie anuală mă verifică tot timpul dacă sunt în regulă, dacă am curăţat, dacă am dat cu azotat. Problema a început de la o construcţie sezonieră pentru a-mi adăposti viţeii mici. Nu din betoane sau din fier, ci o construcție detaşabilă, pe care, la sfârşitul mandatului sau contractului de închiriere, să o desfac şi să o duc acasă. Nu îmi trebuie autorizaţie pentru un adăpost de scândură pentru grindină, furtuni, pentru a-mi apăra viţeii.

Nu l-am lovit pe domnul Bontea. A fost doar o îmbrânceală, sunt şi camere de luat vederi în primărie. Dânsul are şi el câteva animale împreună cu cineva din sat şi tot trece pe terenul concesionat de mine şi tot timpul reclamaţii, sesizări fără niciun drept. De fapt, dânsul vrea să mă dea afară de acolo fiindcă îl încurc în demersul dânsului. Deţine 30 de hectare de la o firmă care se ocupă cu reziduuri toxice şi eu am fost în şedinţa de consiliu şi le-am încurcat treburile. Nu i-am lăsat să aducă reziduuri ca să polueze pânza freatică.

Ion Bontea: În momentul în care în contract scrie că animalele au voie pe islaz, treaba este clară. Dacă construieşti o stână fără autorizaţie, se reziliază contractul. Primăria nu a luat în considerare aceste aspecte.

Discuţia a continuat cu un moment uşor hilar:

Ion Bontea: Doamnă, dacă nu mă lovea, nu aveam cum să îmi pierd dinții din faţă, nu aveam cum să fiu plin de sânge…

Gheorghe Grosu: Dinţii nu îi avea, doamnă. Nu i-a avut tot timpul.

Ion Bontea: Am fost lovit cu pumnii. S-a uitat întâi pe pereţi de camere şi m-a lovit cu doi pumni de mi-au căzut dinții. Acum am făcut radiografie, mă duc să îi scot de tot. Nu cred că degeaba îmi curgea sânge, dacă era o îmbrânceală.

Citeşte şi: Replica uimitoare a unui angajat al unei primării când un cetăţean a vrut să plătească cu cardul o taxă

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Proletarul Ceaușescu venea, de fapt, dintr-o familie de „chiaburi”
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Bucureștiul ar putea participa la programul Ministerului Digitalizării pentru neutralitatea climatică
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!