Emily Burghelea riscă să muncească toată viaţa pentru Acces Direct. Motivul pentru care ar fi obligată să plătească 300.000 de euro

Emily Burghelea a declanşat un adevărat scandal la Acces Direct, acolo unde a fost asistentă TV, până acum câteva zile. Aceasta şi-a dat demisia în direct pentru că se săturase să ascundă violențele la care este supusă Vulpița, din partea lui Viorel.
Romania TV
18 iun. 2020, 15:09
Emily Burghelea riscă să muncească toată viaţa pentru Acces Direct. Motivul pentru care ar fi obligată să plătească 300.000 de euro

Se pare că Emily Burghelea ar putea plăti o sumă uriașă din pricina informațiilor pe care le-a divulgat. Foștii șefi ai asistentei TV consideră că le-a fost prejudiciată imaginea din pricina scandalului. Astfel, conform contractului semnat de Emily cu Antena 1, sunt prevăzute sume uriașe de bani în cazul în care se aduc prejudicii imaginii postului TV.

Citeşte şi: Mirela Vaida face lumină asupra demisiei fostei sale asistente: „A făcut ceva ce nu trebuia să facă. Nu e profesional”

Faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro, a dezvăluit sursa celor de la wowbiz.ro.

Pe de altă parte, în demisia pe care a făcut-o publică pe conturile sale de socializare, Emily pare a avea o justificare viabilă în caz de proces.

Emily Burghelea a scris în demisie că nu poate ascunde lucruri care țin de legislația penală. Adică fix de bătăile de care vorbea în cazul Vulpiței. Iar o asemenea situație justifică, cu un avocat bun, ideea de a atrage atenția, a declarat aceeași sursă.

Fosta asistentă de la Acces Direct o face pe praf pe Mirela Vaida

Emily Burghelea şi-a dat demisia în direct de la Acces Direct. Fosta asistentă a făcut declaraţii şocante într-un video urcat pe o reţea de socializare, adăugând o altă variantă a plecării sale. Aceasta a atacat-o chiar şi pe Mirela Vaida, declarând că aceasta i-a vorbit urât după ce camerele s-au închis, iar în faţa telespectatorilor a adoptat o altă atitudine, pentru a le câştiga simpatia.

Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță…de ce, să atragi admirația publicului?” a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Şi-a dat demisia de Acces Direct! Acuzaţii dure la adresa Antenei 1: „E sub demnitatea umană”

Fosta asistentă a declarat că nu mai suportă faptul că Vulpița este bătută de Viorel. Scandalul a izbucnit şi după ce Emily i-ar fi invitat pe cei doi soţi la un grătar la ea acasă. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești și i-ar fi filmat, potrivit surselor noastre. În momentul în care șefii din Antenă au aflat ce ar fi făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește să-și găsească un nou job, într-o săptămână.

Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'