DINAMO – FCSB 1-0. Umilinţă pentru Gigi Becali în Cupa României

FC Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un meci din optimile de finală.
Filip Stan
10 feb. 2021, 22:20
DINAMO - FCSB 1-0. Umilinţă pentru Gigi Becali în Cupa României

DINAMO – FCSB 1-0. Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a catalogat ca dureroasă înfrângerea suferită în faţa rivalei Dinamo, în Cupa României.

„O înfrângere dureroasă, din punctul meu de vedere, mai ales că este al doilea meci în care nu marcăm, este al doilea meci în care pierdem dintr-o fază fixă şi pot să spun că sunt un pic dezamăgit de aspectele astea. Trebuie să ne dea de gândit şi să tratăm mai serios şi mai concentraţi toate fazele, la meciurile viitoare. Jucătorii care au evoluat fac parte din lotul acesteie chipe, din moment ce sunt aici înseamnă că au valoare şi trebuie să şi-o demosntreze la fiecare meci, atunci când este nevoie de ei. Am avut încredere că putem face un meci foarte bun astăzi. Eu zic că am făcut un joc destul de bun, în schimb am ratat destul de mult din nou, nu am avut concentrarea necesară şi luciditate în faţa porţii. Plus superficialitatea noastră la faza fixă, în urma căreia am primit acel gol şi asta a fost istoria acestui meci.

Cupa a fost tot timpul un obiectiv, a fost stuaţia cu această perioadă aglomerată, cu multe meciuri, acum nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe campionat şi să fim atenţi la fiecare meci în parte, ca să nu mai avem parte de surprize neplăcute. Nu cred că rotaţia jucătorilor pe posturi afectează jocul nostru, pentru că mobilitatea pe care mi-o doresc în teren, în dinamica jocului le permite jucătorilor să fie şi pe alte poziţii, tocmai pentru a încerca să destabilizăm apărarea adversă, ca să ne găsim poziţii mai favorabile de a ajunge în prejma careului advers şi de a finaliza. Ser să nu fie un moment dificil, normal când pierzi două meciuri, chiar dacă competiţii diferite, nu e plăcut, mie nu-mi place să pierd şi normal că nu sunt bucuros cu aceste lucruri. Rămâne să discutăm şi cu jucătorii şi să tragem concluziile pe care trebuie să le tragem”, a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Cupa României.

DINAMO – FCSB live video online stream. După înfrângerea din campionat, scor 0-1, ”câinii” lui Jerry Gane vor să își ia revanșa în Cupa României, tot pe teren propriu. Din 2003 până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de șapte ori în Cupă, iar statistica este de partea echipei lui Toni Petrea.

Patru victorii a bifat FCSB-ul în fața lui Dinamo în Cupă, iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Nemulțumit de modul în care s-au prezentat cei mai importanți jucători din lotul lui Toni Petrea la partida cu Academica Clinceni, scor 0-1, Gigi Becali a luat măsuri și a trimis patru vedete pe banca de rezerve.

LIVE VIDEO AICI

Astfel, Toni Petrea nu se va putea baza din startul meciului Dinamo – FCSB din optimile de finală ale Cupei României pe jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase, Olimpiu Moruțan și Darius Olaru, aceștia fiind trecuți pe banca de rezerve a fostei vicecampioane a României.

În aceste condiții, din echipa de start a FCSB-ului pentru duelul cu Dinamo vor face parte jucători precum Ionuț Panțîru, Ionuț Vînă, Alexandru Buziuc și Ante Vukusic, atacantul care a prins minute în duelul cu formația din “Ștefan cel Mare” din etapa 21 din Liga 1.

DINAMO – FCSB live video online stream. Fanii lui Dinamo au luat din nou cu asalt casele virtuale de bilete pentru meciul cu FCSB și sunt gata să pompeze o sumă importantă de bani în conturile clubului.
Suporterii dinamoviști vor să anunțe azi cu mândrie un nou sold-out, al 3-lea la rând pe „Arena Națională”! Ceea ce înseamnă că au vândut iar în jur de 50.000 de tichete virtuale pe cel mai mare stadion al țării. Cu 7 ore înainte de meci, clubul a anunțat că mai sunt disponibile 2.300 de bilete.

Un nou sold out înseamnă că roș-albii au strâns iar suma de 55.000 de euro, necesară luptei pentru supraviețuirea clubului. Totodată, suma ar putea reprezenta un bonus de calificare pentru „câinii” lui Jerry Gane, în cazul în care o vor elimina diseară pe FCSB din Cupa României.

Program meciuri:

Miercuri, 10 februarie
AFC Farul Constanța – Chindia Târgoviște, ora 14:30, la Digi Sport 1
Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15, la Digi Sport 1
Dinamo – FCSB, ora 20:30, la Digi Sport 1

Joi, 11 februarie
Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00, la Digi Sport 1
ASU Politehnica Timișoara – AFC Astra, ora 17:45, laDigi Sport 1
FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30, la Digi Sport 1

Liga Campionilor la Bucureşti. Atletico Madrid – Chelsea se va juca peste două săptămâni pe Arena Naţională

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!