Ponta, despre imaginile cu şeful DIAS gol: Nu comentez imagini cu bărbaţi dezbrăcaţi

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, la Târgovişte, referitor la şeful Serviciului de Acţiuni Speciale din Constanţa, care a apare dezbrăcat în mai multe fotografii publicate în presă, că nu comentează "imagini cu bărbaţi dezbrăcaţi", precizând că ministrul de Interne "sigur va analiza situaţia".
Romania TV
10 nov. 2012, 17:13
Ponta, despre imaginile cu şeful DIAS gol: Nu comentez imagini cu bărbaţi dezbrăcaţi

„În general nu comentez imagini cu bărbaţi dezbrăcaţi. Nu cunosc şi nu pot să contest ceea ce spuneţi dumneavoatra. Ministrul de Interne (n.r. – Mircea Duşa) sigur va analiza situaţia. Daţi-mi voie ca prim-ministru, totuşi, să nu rezolv chiar toate lucrurile din această ţara. De aceea am miniştri, doi dintre ei fericiţi lângă mine (n.r. -Rovana Plumb, ministrul Mediului şi Daniel Constantin, ministrul Agriculturii), aşa încât fiecare îşi face datoria”, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta, scrie Mediafax.

Liderul PSD, Victor Ponta, preşedintele PC, Daniel Constantin, dar şi ministrul Rovana Plumb au participat, sâmbătă, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, la lansarea candidaţilor USL Dâmboviţa la alegerile parlamentare.

Poliţia Judeţeană Constanţa a declanşat o anchetă internă după ce în presă au fost publicate fotografii în care şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru, apare dezbrăcat, ţinând o puşcă de jucărie în mâini, în sala de antrenamente.

În fotografiile respective, ofiţerul apare dezbrăcat, cu o perucă pe cap, iar în mâini ţine o puşcă de jucărie. De asemenea, în unele poze apar şi o parte dintre subalternii săi, aceştia purtând însă ţinutele de intervenţie.

Surse din cadrul Poliţiei Judeţene Constanţa susţineau că pozele respective ar fi fost făcute după o zi de antrenamente, imediat după ce comisarul şef Emanoil Moraru ar fi ieşit de la duşuri.

„În sala de antrenamente există un manechin ce ţine o armă în mână, armă care de fapt este o machetă şi nu una reală. În glumă, el a luat peruca de la acel manechin şi arma şi a făcut nişte poze”, spuneau sursele citate.

Imediat după apariţia fotografiilor în presă, conducerea Poliţiei Judeţene Constanţa a dispus declanşarea de verificări pentru „a stabili contextul realizării acestora şi veridicitatea lor”.

Totodată, „urmează să se stabilească identitatea persoanei ce a pus la dispoziţie fotografiile fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsuri legale în consecinţă”, se menţiona într-un comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Constanţa.

Şeful Serviciului de Acţiuni Speciale a declarat că imaginile respective au fost făcute în „intimitate profesională”, în urmă cu circa doi ani, după o zi de antrenament, fiind vorba despre „glume între colegi”.

„Fotografiile au fost făcute acum vreo doi ani şi ceva. Terminaserăm antrenamentele în sală şi eu începusem să ma schimb ca să intru la duş. Nu eram în pielea goală, eram în suspensor. S-au făcum mai multe fotografii după un poster pe care îl aveam în sala de sport şi care arăta austeritatea – patru luptători dintre care unul este dezbrăcat. Peruca este de la un manechin, arma de asalt este o armă M16 din plastic, de jucărie, şi efectiv, glumeam. Toţi am făcut glume la vremea respectivă”, a spus şeful Serviciului de Acţiuni Speciale.

Emanoil Moraru a mai spus că bănuieşte că ar fi vorba despre o răzbunare după ce a vrut să dea afară doi colegi.

„Am fost băgat în corzi de vreo 11 luni pentru că am vrut să pedepsesc doi poliţişti care nu au ce căuta în Poliţie. Dar au fost protejaţi până la ameninţări. Am avut multe comisii de control şi toţi au spus că este o nemernicie”, a declarat Moraru, care a mai spus că în cadrul IPJ se ştia de existenţa fotografiilor şi le-au interpretat ca atare, respectiv „ca pe o glumă”.

Comisarul şef Emanoil Moraru este şi preşedinte al Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP) Constanţa, fiind ales în această vară, pentru a doua oară.

În plus, în luna martie a acestui an, el a fost desemnat de către şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române cel mai bun preşedinte CNP din ţară.

Activitatea lui Emanoil Moraru este recunoscută pe plan naţional ca fiind foarte bună, el fiind şi singurul negociator recunoscut internaţional din Dobrogea, fiind pregătit de agenţii FBI specializaţi în negocieri.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Când nu este bine să mănânci roșii. Oamenii care au aceste boli trebuie să le evite
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
Playtech.ro
De ce te înțeapă țânțarii mai mult în zona gleznelor. Motivul surprinzător pentru care preferă această parte a corpului
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Guvernul trebuie să prezinte un plan de reducere a deficitului bugetar până la 15 octombrie, anunță Nicolae Ciucă
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!