HOROSCOP CASSANDRA: Totul se schimbă pentru aceste zodii, ghinioanele se ţin lanţ. Există şi veşti bune în weekend

HOROSCOP CASSANDRA: Energia de care debordati o veti folosi implicându-va in sport sau in relatia cu copiii. Unii nativi vor auzi vesti de la persoane cu care nu au mai comunicat de multa vreme. In weekend se iveste o mica problema trecatoare de comunicare.
Filip Stan
02 iul. 2020, 10:24
HOROSCOP CASSANDRA: Totul se schimbă pentru aceste zodii, ghinioanele se ţin lanţ. Există şi veşti bune în weekend

BERBEC 21.03-20.04: Auziti vesti de la niste rude de a caror existenta nici nu stiati. Poate va bucurati si de prezenta acestora, insa trebuie sa aveti grija la excesul de zel. Urmatoarele zile sunt prielnice pentru a face fata reparatiilor casei.

TAUR 21.04-21.05: Saptamâna aceasta sunteti vrajitorul financiar al zodiacului. Va concentrati in continuare pe bani si pe imbunatatirea câstigurilor. Fiti punctuali pentru ca astrele va cam incurca putin desfasuratorul.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile nu puteti sa beneficiati de bogatia altora sau de aprobarea unui imprumut consistent, asa cum v-ati propus. Spre sfârsitul saptamânii nivelul energiei va scadea. Nu va ingrijorati. Este doar o problema temporara.

RAC 22.06-21.07: Veti intra in contact cu vechi prieteni, fosti parteneri de viata sau de afaceri. In functie de cum s-au incheiat relatiile, acest lucru poate fi distractiv sau neplacut. Va veti multumi sa luati un scaun din spate si sa urmariti totul de acolo. Trece repede…

LEU 22.07-22.08: Interactiunea cu ceilalti v-ar putea determina sa va schimbati viitoarele obiective. Din pacate, in aceasta perioada, nu veti fi foarte convingatori si nici nu va gasiti argumentele necesare ca sa ii lamuriti pe cei din jur. Aveti mai multa rabdare.

FECIOARA 23.08-22.09: Trebuie sa exersati diplomatia si rabdarea, protejându-i pe cei din jur de remarcile acide. Nu cadeti in capcana propriului orgoliu si folositi-va de disciplina pentru a va corecta. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Vestea buna din aceasta saptamâna este ca aveti multa energie pentru a munci din greu, ceea ce inseamna ca veti realiza si foarte multe proiecte. De asemenea, este posibila reluarea unor cursuri de perfectionare.

SCORPION 23.10-21.11: Energia de care debordati o veti folosi implicându-va in sport sau in relatia cu copiii. Unii nativi vor auzi vesti de la persoane cu care nu au mai comunicat de multa vreme. In weekend se iveste o mica problema trecatoare de comunicare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti nevoie de mai multa odihna in aceste zile, mai ales ca v-ati extenuat muncind din greu. Pe la mijlocul saptamânii va veti confrunta cu o confuzie legata de unul dintre partenerii de afaceri si s-ar putea sa va simtiti dezamagiti. Viata isi revine la normal in weekend.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veti auzi vesti de la fosti parteneri sau prieteni din trecutul dumneavoastra. Nu va faceti probleme, deoarece aflati multe noutati si toate sunt de bine. Dispuneti de multa energie pe care ar trebui sa o canalizati catre obiectivele personale.

VARSATOR 20.01-18.02: Va veti distra bine saptamâna aceasta. Aveti chef sa va jucati cu cei mici, sa urmariti multe emisiuni legate de sport, arte creative sau de lumea divertismentului. La jumatatea saptamânii sunteti un pic confuzi, asa ca nu luati decizii importante.

PESTI 19.02-20.03: Casa si familia sunt principalele dumneavoastra preocupari. Din fericire, aveti multa energie pe care o veti consuma ocupându-va de rezolvarea problemelor legate de copiii dumneavoastra sau de o veche dragoste reaprinsa.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?