Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Care este starea de sănătate a celor mici: ”Băiețelul are nevoie de ajutor”

Alina Laufer a ieșit de la Terapie Intensivă după ce a născut prematur pe 15 februarie. Soția politicianului Ilan Laufer era însărcinată în aproximativ 30 de săptămâni în momentul în care a fost internată la Maternitatea Giulești din Capitală.
Alina Costache
18 feb. 2021, 21:52
Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Care este starea de sănătate a celor mici: ”Băiețelul are nevoie de ajutor”

Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Vedeta a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiețel, care au fost puși imediat în incubator. Acum, la trei zile distanță, Alina a făcut primele declarații despre starea de sănătate a celor doi bebeluși.

”Fetele sunt nerăbdătoare, băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță. Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, a  declarat Alina Laufer, pentru Kanal D.

Citește și: Victor Ponta vrea să se reîntoarcă în PSD, după ce a spus că se retrage din politică: ”Eu cred că PSD va câștiga următoarele alegeri”

Alina Laufer (39 ani) a întâmpinat probleme de sănătate, fiind însă vorba de o sarcina rezultată în urmă unei inseminari artificiale. După 8 ani de încercări, Alina Laufer a născut prematur după ce i s-au rupt membranele și în cursul zilei de luni a ajuns la Spitalul Giulești, unde a născut o fetiţă şi un băieţel.

Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Ilan Laufer a făcut marele anunț pe Instagram. „Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a scris politicianul, postarea sa fiind apreciată de admiratorii cuplului.

Citește și: Soţia lui Ilan Laufer, de urgenţă la spital. Alina are probleme mari cu sarcina

„Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul lui Ilan Laufer.

 

 

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'