Victor Ciutacu a câştigat pariul pus cu Ştefan Mandachi. Ce a trebuit să facă antreprenorul VIDEO

Ştefan Mandachi şi-a scos la vânzare, în luna martie, autostrada de un metru ca să strângă bani pentru susţinerea sistemului sanitar în criza de COVID-19, după ce la sfârşitul crizei epidemiologice de la Suceava, jurnalistul Victor Ciutacu i-a spus lui Ştefan Mandachi că nu va reuşi să strângă încă 100.000 de euro pentru a dota trei secţii de Pneumologie. 
Romania TV
07 iul. 2020, 12:55
Victor Ciutacu a câştigat pariul pus cu Ştefan Mandachi. Ce a trebuit să facă antreprenorul VIDEO

Când a început criza epidemiologică de COVID-19 la Suceava, antreprenorul Ştefan Mandachi a bătut palma cu Crucea Roşie şi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea sistemului sanitar. El a scos la vânzare autostrada de un metru, construită în judeţul Suceava pentru a atrage atenţia asupra lipsei infrastructurii rutiere din ţata noastră, şi a vândut-o centimetru cu centimetru.

Campania „1 cm” a avut un succes uriaş. Sprijinit de voluntari, de o echipă care a dat dovadă de rezistenţă la stres şi efort prelungit, Mandachi a reuşit să strângă de la peste 30.000 de donatori aproape două milioane de euro în bani, bunuri şi servicii. A fost sprijinit de vedete de televiziune, sportivi, oameni de afaceri şi oameni simpli.

Citeşte şi: Ştefan Mandachi: „E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant. Nu înţeleg de ce suntem discriminaţi”

Pe parcursul campaniei, antreprenorul din Suceava a pus un pariu cu Victor Ciutacu că va reuşi să strângă, pe lângă sumele adunate deja, încă 100.000 de euro, în 10 zile pentru a dota trei secţii de Pneumologie de la trei spitale diferite. S-a întâmplat aproape de finalul crizei pandemice. Ciutacu i-a spus că nu va reuşi, iar cei doi au pus în pariu pe tema asta.

Mandachi şi-a luat angajamentul că în caz de eşec va parcurge pe jos distanţa de 21 de km între Suceava şi Fălticeni. Victor Ciutacu a câştigat, iar antreprenorul a fost om de cuvânt şi a plecat la drum. Mandachi şi-a descris experienţa într-o postare pe contul său de Facebook.

„Pe parcursul celor 21 km am numărat fix 21 de cruci (ciudat? coincidenţă?). De asemenea, sute de tiruri şi mii de maşini care puteau să se ciocnească sub ochii mei (teoretic, şî eu pot să fiu unul dintre şoferi) 2. românii sunt foarte UITUCI şi CONFUZI :)) Adică UITĂ multe lucruri la marginea şoselelor şi CONFUNDĂ România cu coşul lor de gunoi. Iată lista uitării: sticle. Muuulte sticle. La 10 metri dai de-o sticlă (dar e înfundantă-n şanţurile de pe margine, de aceea nu se vede din maşină) – cutii de bere şi suc – pachete de ţigări goale şi mucuri Astea trei sunt în top. Dar lista e descheiată: şerveţele (utilizate, evident), pungi de chipsuri, ambalaje de ciocolată, ruj, sacoşe, papuci, prezervative, staniol, anti-perspirante, mănuşi, o vulpe, câini în putrefacţie, caramele, capace, huse de telefon, red bull îţi dă aripi, fanta, bergenbier, şosete, biscuiţi etc”, a scris suceveanul.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'