Fiica adoptivă a Stelei Popescu a moştenit o AVERE URIAŞĂ. Pe ce a „spart” 300.000 DE EURO

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, este și moștenitoarea marii artiste. Femeia în vârstă de 65 de ani a rămas cu o avere impresionantă şi a reușit, deja, să cheltuiască o sumă uriașă din moștenire.
Filip Stan
07 iul. 2020, 15:47
Fiica adoptivă a Stelei Popescu a moştenit o AVERE URIAŞĂ. Pe ce a

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și Puiu Maximilian în urmă cu ani buni. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 21 de ani, în timp ce Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017. De atunci, fiica celor doi moștenește averea lăsată de părinții adoptivi.

Fiica marii actrițe a moștenit un bloc de trei etaje în București, estimat la aproximativ 500.000 de euro. Totodată, la aceasta se adaugă și vila din Crevedia, ce valorează aproape 220.000 de euro. Moștenitoarea Stelei Popescu deține și o vilă la mare, în stațiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro. În centrul Capitalei, Doina Maximilian a moștenit o vilă de peste 250.000 de euro. Însă averea sa nu se oprește aici. Femeia deține acum un apartament pe Calea Moșilor și o casă pe Strada Thomas Masaryk, numeroase terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.

Recent, Doina Maximilian a decis să părăsească vila în care artista a locuit și s-a mutat la bloc. Apartamentul cumpărat de către fiica adoptivă a Stelei Popescu valorează și el aproape 300.000 de euro!

După moartea mamei sale adoptive, Doina maximilian a ales să se mute în casa din centrul Capitalei, unde a locuit marea artistă.

„Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva, aşa cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo. Îi simt prezenţa şi acum”, a spus Doina Maximilian.

Totodată, fiica adoptivă este recunoscătoare mai ales pentru moștenirea lăsată, dar și pentru grija purtată de-a lungul timpului: „Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!