HOROSCOP 10 IULIE 2020. Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap

Veşti bune pentru mai mulţi nativi ai zodiacului. Fecioarele şi vărsătorii se simt obosiţi după mai multe zile în care au muncit până la epuizare, este momentul pentru relaxare totală. Ce se întâmplă cu berbecii.
Romania TV
09 iul. 2020, 16:10
HOROSCOP 10 IULIE 2020. Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – BERBEC

Nativii din zodia Berbec au parte de o zi aglomerată în care trebuie să rezolve mai multe sarcini. Cu toate acestea, o discuţie cu un prieten vechi le va deschide ochii nativilor şi îi va face să vadă lumea cu alţi ochi. 

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – TAUR

Taurii vor experimenta lucruri noi şi vor ieşi în sfârşit din zona de confort. Aceştia vor participat la activităţi pe care în mod normal le considerau neinteresante. După acestă experienţă, nativii vor descoperi noi pasiuni.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – GEMENI

Gemenii sunt îndrăgostiţi şi din acest motiv sunt cu capul în nori. Nativii au prins curaj şi îşi vor deschide inima în faţa persoanei de care s-au îndrăgostit până peste cap. De asemenea, se anunţă ieşiri în oraş cu gaşca de prieteni.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – RAC

Racii trebuie să asculte şi părerea celorlalţi pentru a se putea înţelege. Cu toate acestea, vineri este vorba despre relaxare de dimineaţă până seara. Nativii uită de toate sarcinile pe care le aveau de terminat. 

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – LEU

Nativii lei au parte de o zi minunată, pur şi simplu emană entuziam, iar acest lucru îi molipseşte şi pe cei din jur. Au o grămadă de idei, însă le este teamă să le pună în practică, simţind nevoia de un impuls.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – FECIOARA

Fecioarele se simt obosite, însă vor avea destul timp la dispoziţie pentru a-şi încărca bateriile. De asemenea, aceştia vor primi o veste importantă din partea unui apropiat, care le va provoca emoţii. 

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – BALANŢĂ

Balanţele vor fi în centrul atenţiei, datorită dispoziţiei vesele şi zâmbetelor molipsitoare. Cu toate acestea, nativii nu se simt deloc sufocaţi, ba chiar le face plăcere.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – SCORPION

Nativii scorpioni trebuie să alunge gândurile negative şi să vadă doar partea plină a paharului. Aceştia transmit informaţii fără a vorbi şi sunt extrem de expresivi, ceea ce îi face să fie ca o carte deschisă.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – SĂGETĂTOR

Săgetătorii au reuşit să treacă peste toate obstacolele care le-au ieşit în cale, iar acum nimic nu îi poate doborî. Aceştia vor apela la o tehnică mai veche pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Despre ce tehnica este vorba? Măgulirea.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – CAPRICORN

Capricornii reuşesc să treacă peste orice provocare care apare în această zii. Cu toate acestea, ar trebuie să ţină cont de sfaturile primite din partea membrilor familiei. Aceştia trebuie să renunţe la încăpăţânare.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – VĂRSĂTOR

Nativii vărsători se simt epuizaţi după ce au munctit la capacitate maximă în ultima perioadă. Astrologii recomandă deconectare totală pentru a se putea relaxa.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 – PEŞTI

Peştii nu au parte de o zi bună la locul muncă, deoarece colegii fac glume nesărate. Nativii trebuie să nu asculte şi să îşi continue sarcinile. De asemenea, peştii trebuie să renunţe la vicii pentru a-şi recăpăta momentele pierdute. 

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Doliu în muzica românescă. A murit un mare interpret
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Marina Gavrilă, ucisă în doar 30 de secunde! Prima reacție a individului
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!