Prognoza meteo 23 FEBRUARIE. Temperaturi de primăvara în ultima săptămână din februarie

Temperaturile încep să crească în ultima săptămână din februarie, ajungând și la 17 grade Celsius. În Capitală, vremea va fi caldă, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.
Alina Costache
22 feb. 2021, 15:52
Prognoza meteo 23 FEBRUARIE. Temperaturi de primăvara în ultima săptămână din februarie

Prognoza meteo 23 FEBRUARIE. La noapte, la munte și în dealurile subcarpatice cerul va fi senin, dar în zonele joase de relief, în special din centru, sud și est va fi nebulozitate joasă sau ceață, asociată și cu chiciură, iar izolat burniță și polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între -8 și 7 grade. BUCUREȘTI Va fi nebulozitate joasă sau ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până spre -3…-2 grade.

Marți, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menține mai mult senin. Va fi ceață sau nebulozitate joasă, la începutul zilei local în centru, sud și sud-est și izolat în rest, iar noaptea în aproape toate zonele joase de relief. Ceața va fi pe alocuri asociată cu chiciură, iar izolat va fi burniță și se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață mai persistentă, iar cele minime între -5 și 6 grade.

Citește și: Prognoza meteo pentru DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea începe să se încălzească în România

În București, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei şi din nou în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo 23 FEBRUARIE. Miercuri, valorile termice diurne vor fi în scădere, local semnificativă în est și sud-est, unde nebulozitatea va persista în cea mai mare parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -3 și 8 grade. Cerul va fi variabil la deal şi la munte, dar în restul ţării vor fi nori de plafon jos sau ceaţă, în special la începutul zilei şi noaptea. Izolat va fi burniţă, dimineața condiții de polei, iar noaptea va crește probabilitatea pentru ploi slabe în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari.

În București, valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Cerul va avea înnorări în mare parte a intervalului, iar dimineaţa şi în special noaptea se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…9 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Joi, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, iar nebulozitate stratiformă sau ceață se vor semnala cu o probabilitate mai mare la începutul zilei și noaptea, în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, în marea lor majoritate.

În București,valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare la începutul zilei şi noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Citește și: Prognoza meteo lunară. „Babele” aduc vreme schimbătoare în martie 2021

Vineri, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în zonele joase de relief în primele ore din interval. Noaptea, aria nebulozității se va extinde treptat, cu precădere în jumătatea de nord a țării și se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană aferentă va fi și lapoviță și ninsoare, în timp ce, în restul teritoriului, pe arii restrânse vor fi nori stratiformi sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în partea a doua a intervalului la munte, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade.

În București, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări sau ceață dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo 23 FEBRUARIE. DE SAMBATA PANA LUNI, valorile de temperatură vor avea variații de la o zi la alta, dar în general se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în prima parte a intervalului în mare parte din țară.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Greșeala care îi costă pe șoferi. Pierd tot ce au în mașină și primesc amendă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...