Gabriela Firea îl acuză pe Nelu Tătaru că a MINŢIT când a anunţat redeschiderea Spitalului Colentina. „E un dispreţ total”

Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului, îl acuză pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, de lipsă de profesionalism deoarece a anunţat în urmă cu o săptămână redeschiderea Spitalului Colentina pentru bolnavii cronici. Edilul Capitalei susţine că acest lucru nu s-a întâmplat şi cere măsuri ferme din partea Guvernului în acest sens.
Romania TV
15 iul. 2020, 08:19
Gabriela Firea îl acuză pe Nelu Tătaru că a MINŢIT când a anunţat redeschiderea Spitalului Colentina.

„Astăzi se împlineşte o săptămână de la declaraţia ministrului Sănătăţii că a afirmat la televizor, deci consider total neprofesionist, că se redeschide spitalul Colentina pentru toţi pacienţii cronici. (…) Marcăm o săptămână de la o minciună”, a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Edilul Capitalei a amintit că peste 20.000 de pacienţi sunt trataţi lunar la Spitalul Colentina, care „este în continuare închis pentru bolnavii cronici”.

„A avut întotdeauna până într-o sută sau 100 şi ceva de pacienţi COVID-19 care puteau fi preluaţi de spitalele de boli infecţioase şi tropicale din Capitală sau Ministerul Sănătăţii putea pregăti ca spital COVID suport un alt spital de mai mici dimensiuni, nu unul de 860 de paturi, şi unde sunt secţii unice în ţară.

Protestez aşadar faţă de minciuna transmisă în urmă cu o săptămână că se redeschide a doua zi Spitalul Colentina şi că va primi aviz de la DSP”, a precizat Gabriela Firea.

De asemenea, primarul general îl acuză pe Nelu Tătaru că îi dispreţuieşte pe bucureşteni.

„Se dovedeşte încă o dată din păcate că Ministerul Sănătăţii este departe de nevoile bucureştenilor. Este imun la strigătul de alarmă al bolnavilor cronici care au nevoie de medicii de la  Spitalul Colentina. Este un dispreţ total faţă de Bucureşti.

Solicităm măsuri de urgenţă, măsuri ferme din partea Guvernului astfel încât Spitalul Colentina să se redeschidă pentru pacienţii cronici”, a spus edilul Capitalei.

În urmă cu o săptămână, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat la România TV că Spitalul Colentina din Bucureşti va putea îngriji şi persoane care nu sunt infectate cu noul coronavirus. Tătaru a dat asigurări atunci că pacienţii care suferă de alte boli nu se vor întâlni cu cei cu COVID-19 pe motiv că vor intra în unitatea medicală prin circuite separate.

Spitalul Colentina se redeschide şi va primi pacienţi care NU au coronavirus. Ministrul Sănătăţii: „Poate să-şi înceapă activitatea”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...