Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort recent al manelistului VIDEO

Fiica lui Salam, Betty, a scos primă piesă cu verişoara ei. Cele două se înţeleg foarte bine, ele spun că nu sunt verioşoare, ci surori. Bia Stoian este fata fratelui mort recent la manelistului Florin Salam.
Alina Costache
25 feb. 2021, 18:22
Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort recent al manelistului VIDEO
Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei

Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Cele două au lansat prima melodie împreună, însă spun că mai urmează şi altele, în limba spaniolă. Diferenţa de vârstă între ele este patru ani.

„Suntem cele mai bune prietene. Am mai spus într-un story, ea (n.r. Bia) nu este verişoara mea, este sora mea. Este o diferenţă de patru ani între noi. Eu nu îmi doream să mă căsătoresc şi să fac un copil atât de devreme, dar eu şi Cătălin ne potriveam foarte bine.

Eu şi Bia avem prima noastră piesă împreună, „Amândouă” se numeşte. Este o piesă, pe care am ales-o imediat ce am auzit-o, ne place foarte mult şi vom continua să colaborăm şi în spaniolă„, a declarat Betty la Vorbeşte lumea.

Bia Stoian e fata fratelui mort recent al lui Florin Salam

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a încetat din viaţă la sfârşitul lunii septembrie, la Institutul „Matei Balş”. Bărbatul fusese infectat cu coronavirus la începutul lunii august, iar starea lui a fost încă de la început una gravă.

Nelu Stoian suferea de diabet, obezitate şi probleme cardiace. Acesta a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac, medicii nereuşind să-l resusciteze.

Citeşte şi: Betty Salam, declaraţii şocante despre sarcina cu primul copil: Nu am mâncat nimic timp de trei luni, am ajuns la 40 de kilograme

Din cauza unei răceli, Nelu Stoian a început să se simtă din ce în ce mai rău. El s-a prezentat la spital, unde a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

Deși familia a sperat ca manelistul să meargă pe frumul cel bun și să se refacă, se pare că organismul lui nu a mai rezistat. Familia lui Nelu Stoian ar fi vrut să-l ia acasă pe manelist, dar se pare că medicii nu au fost de acord cu acest lucru și fratele lui Florin Salam a murit în spital.

Bia Stoian, alături de tatăl ei

Bianca, a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, în care şi-a luat rămas bun de la tatăl ei.

Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea. Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun. Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.

Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.

Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! O să-mi fie dor de tine sufletul meu…”, scria Bianca Stoian, în urmă cu câteva luni.

Bia Stoian, alături de tatăl ei

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!