Cum poţi avea dinţi frumoşi până pleci în vacanţă?

Atunci când ne gândim la vacanța de vară, cu toții ne propunem să facem cele mai frumoase fotografii pentru a surprinde toate momentele speciale și pentru a ne putea crea amintiri pe care să le revedem cu drag peste ani. Cu cât suntem mai relaxați și cu cât avem mai multă încredere în propria persoană, cu atât ne simțim mai bine și reușim să ne bucurăm de fiecare moment al concediului. O dantură frumoasă aduce întotdeauna un plus încrederii de sine, tocmai de aceea este bine ca înainte de a pleca în vacanță să ne asigurăm că dinții noștri sunt sănătoși și frumoși.
Irina Dumitrescu
21 iul. 2020, 10:28
Cum poţi avea dinţi frumoşi până pleci în vacanţă?

În ziua de astăzi, tratamentele stomatologice se pot realiza într-un timp foarte scurt, astfel putem să uităm de timpul pierdut pe drumul către cabinetul stomatologic și de perioadele lungi în care eram nevoiți să așteptăm ca lucrările dentare să fie gata. În funcție de nevoile și dorințele fiecăruia, medicii stomatologi ne pot ajuta într-un timp scurt să avem un zâmbet perfect, chiar înainte de a pleca în vacanță. Iată care sunt cele mai potrivite tratamente stomatologice pentru un zâmbet strălucitor, fără defect:

  1. Coroanele dentare

Acestea reprezintă soluția potrivită pentru cazurile în care dintele este afectat în proporție de peste 50% sau atunci când este fracturat și nu mai poate fi restaurat prin intermediul altor metode. De asemenea, coroanele dentare sunt o opțiune de restaurare în cazul eroziunilor dentare. Astfel, chiar și dacă ai impresia că nimic nu îți va putea readuce zâmbetul perfect pe buze, coroanele dentare te vor ajuta să ai din nou încredere în propria persoană și să te simți pregătit pentru orice nouă aventură.

Așa cum am văzut, tratamentele stomatologice din ziua de astăzi se pot realiza într-un timp foarte scurt. În trecut, coroanele dentare necesitau vizite repetate la medicul stomatolog și o perioadă lungă de așteptare. Din fericire, tehnologia a evoluat foarte mult, iar acum poți avea o coroană nouă în doar o oră! Prin intermediul aparaturii de ultimă generație CEREC CAD/CAM, coroanele dentare pot fi astăzi realizate într-un timp mult mai scurt decât te-ai fi putut aștepta.

Întreg procesul este unul computerizat, astfel beneficiezi nu doar de un timp redus de așteptare ci și de un grad ridicat de precizie. Sistemul inovator utilizează o cameră intraorală ce obține o amprentă digitală exactă a dintelui ce necesită tratament. Modelul dintelui este transmis unui aparat de frezare, care realizează coroana dentară dintr-un cub de ceramică. Lucrarea este apoi ajustată pentru a se potrivi perfect cu restul danturii din punct de vedere al culorii și al transparenței. Această tehnică permite realizarea unui tratament protetic în cadrul unei singure vizite la medicul stomatolog.

  1. Fațete dentare

Acest tratament stomatologic este recomandat acelor persoane care se confruntă cu mici imperfecțiuni de formă sau de culoare. Fațetele dentare sunt, de fapt, niște pelicule foarte fine de ceramică, foarte rezistente și durabile. Ele se aplică pe suprafața externă a dinților pentru a îmbunătăți aspectul danturii.

Astfel, dacă îți dorești ca înainte de vacanța mult așteptată să ai un zâmbet perfect, lipsit de pete inestetice și cu o culoare uniformă și strălucitoare, atunci poți apela cu încredere la fațetele dentare. Exact așa cum se întâmplă în cazul coronelor dentare, tehnologia și aparatura modernă ne oferă posibilitatea să beneficiem de fațete dentare realizate în doar o oră. Procesul este același ca în cazul coroanelor dentare. Totul este computerizat, iar rezultatul final este unul care aduce cu adevărat bucurie și crește încrederea în propria persoană.

Conform Healthline.com, unii pacienți aleg să își pună o singură fațetă dentară atunci când au un dinte fisurat sau cu diferite probleme, însă cei mai mulți pacienți aleg să îți pună între 6 și 8 fațete dentare pentru a-și transforma complet zâmbetul.

  1. Albirea dentară

De-a lungul timpului, zâmbetul își pierde culoarea uniformă și își schimbă culoarea, devenind gălbui. Indiferent de cât de multă grijă am avea de dantura noastră, aceste schimbări apar odată cu trecerea timpului și se accentuează mai ales la acele persoane care consumă alimente și băuturi foarte pigmentate, ori care fumează. În ziua de astăzi, orice problemă își găsește o soluție potrivită, tocmai de aceea albirea dentară profesională ne ajută să ne bucurăm de un zâmbet perfect strălucitor.

Dacă îți dorești ca în vacanță să ai un zămbet precum cel al vedetelor de la Hollywood, atunci albirea dentară profesioanlă este o metodă potrivită pentru tine. Tratamentul se realizează doar de către medicul stomatolog, iar după o singură ședință te vei putea bucura de rezultatele dorite.

Indiferent de problema stomatologică pe care îți dorești să o rezolvi este foarte important să ceri sfatul medicului dentist. Întotdeauna tratamentele stomatologice sunt recomandate în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient în parte.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, în vizită oficială la Beijing pentru prima dată de la începutul invaziei ruse
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!