Bombă la Hollywood! Kanye West, divorţ de Kim Kardashian. Primele declaraţii: „Nu asta ar trebui să facă o soţie”

Kanye West a mărturisit că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian, când aceasta s-a întâlnit cu colegul său rapper, Meek Mill, la un hotel.
Romania TV
22 iul. 2020, 10:25
Bombă la Hollywood! Kanye West, divorţ de Kim Kardashian. Primele declaraţii:

În cea mai recentă postare de pe Twitter, West a spus că este deplasat ca soţia lui să se întâlnească cu Meek Mill pentru a vorbi despre „reforma închisorilor”, acuzând-o de rasism, potrivit Daily Mail.

West a repetat, de asemenea, că soția și soacra lui au încercat să îl spitalizeze pe fondul îngrijorărilor legate sănătatea sa mintală, după intrarea sa bizară în cursa prezidențială din 2020.

Kris și Kim au dat o declarație fără aprobarea mea … nu asta ar trebui să facă o soție„, a spus Kanye, după ce familia Kardashian s-a înfuriat în urma ultimelor sale acţiuni.
Kanye și-a șters postările, pe care le-a făcut noaptea târziu, la doar o jumătate de oră după ce le-a postat, cu excepția uneia, pe care a semnat-o ca provenind de la „viitorul președinte”.

Cererea de divorț vine după ce surse au declarat că cei doi trăiesc deja separat și se înţepau zilnic în timpul carantinei.

Kim a fost lăudată de Meek Mill anul trecut, când rapperul a numit-o „prietenă”, pentru că a făcut treabă bună în reforma închisorilor, însă natura presupusei întâlniri de la hotel nu este clară.

Citeşte şi Kanye West va spijini familia lui George Floyd! Ce sumă a donat acesta pentru educaţia fiicei de 6 ani

Kanye West a izbucnit în lacrimi în timpul primei sale campanii prezidenţiale

Kanye West a izbucnit în lacrimi în timpul unui miting pentru lansarea campaniei sale prezidențiale, dezvăluind că el și soţia lui au dorit să facă avort atunci când Kim era însărcinată cu fiica lor, North. Cel care l-a făcut să se răzgândească a fost Dumnezeu.

La două săptămâni de când şi-a anunţat candidatura la preşedinţie, Kanye West a ținut duminică prima sa campanie, în Carolina de Sud, purtând o vestă antiglonț.  „Nu-mi pasă dacă câștig sau nu președinția. Există persoane fără adăpost în fața magazinului Gucci. Îmi pasă de aceste lucruri. Și sunt în slujba lui Dumnezeu„, a declarat el.

Artistul a ţinut un discurs liber, fără să citească de nicăieri, punând accent pe subiectul avortului, povestind cum, în 2013, soţia lui Kim „avea pastilele în mână”, pentru a întrerupe sarcina. Însă a primit un semn de la Dumnezeu şi a simţit că fetiţa lor trebuie să se nască.

Prietena mea m-a sunat urlând, plângând. Și a spus că „sunt însărcinată”. Ea plangea. Ecranul meu a devenit alb-negru. Atunci L-am simţit pe Dumnezeu. Am sunat-o pe prietena mea și am spus că vom avea acest copil„, a povestit rapperul. El a strigat către mulțime: „Avea pastilele în mână”. Și s-a dezlănțuit, în lacrimi, în timp ce striga: „Aproape mi-am ucis fiica!”.

Kanye West a discutat destul de mult despre avort și a anunțat că dorește ca femeile să primească bani de la guvern pentru a avea copii, pentru a descuraja avortul. „Avortul ar trebui să fie legal, dar opțiunea de majorare maximă ar trebui să fie disponibilă. Toți cei care au un copil, obțin un milion de dolari sau ceva de genul acesta.”, a spus el.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai nou teritoriu al României. Oamenii nu au voie să pună piciorul aici
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Risc pentru sănătate. Cum bolul de apă al câinelui poate fi periculos
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Președintele rus Vladimir Putin va vizita Azerbaidjanul pe 18 și 19 august
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...