Horoscop 30 iulie 2020. Tensiunile plutesc în aer. Învăţaţi să vă gestionaţi emoţiile pentru a evita conflictele inutile

Horoscop 30 iulie 2020. Nu este una dintre cele mai bune zile pentru nativii din mai multe zodii. Tensiunile plutesc în aer şi este nevoie de o mică scânteie pentru a izbucni ditamai conflictul. Astrologii vă sfătuiesc să încercaţi să vă gestionaţi mai bine emoţiile şi răbufnirile. Este nevoie doar să conştientizaţi faptul că sunteţi pe punctul de a isca un război, iar din momentul în care conştientizaţi acest lucru, ţine doar de voi să vă temperaţi, să trageţi aer în piept şi să amânaţi răspunsul la respectiva situaţie pentru mai târziu, când veţi fi mai calmi şi poate mai detaşaţi.
Romania TV
29 iul. 2020, 13:11
Horoscop 30 iulie 2020. Tensiunile plutesc în aer. Învăţaţi să vă gestionaţi emoţiile pentru a evita conflictele inutile

BERBEC

Azi, relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutorul apropiaţilor. Fiţi precauţi şi încercaţi să nu aruncaţi banii pe lucruri care nu vă sunt de folos imediat.

TAUR

În ultima perioadă nu aţi reușit să vă daţi seama de ce anume aveţi nevoie pentru a vă simți împliniţi. Totul în jurul vostru este haos. Nu reușiţi să duceţi la îndeplinire nimic din ceea ce vă propuneţi. 

GEMENI

Încercaţi să vă menţineţi bunadispoziţie. Aveți grijă să nu lăsați această apatie bruscă să vă aducă ghinion la locul de muncă. Pentru a vă contracara starea de spirit curentă, asigurați-vă că munca pe care o faceți astăzi este cât mai apropiată de perfecţiune. De asemenea, încercaţi să puneţi la punct un plan detaliat pentru viitorul vostru, astfel încât universul să știe ce să vă ofere. 

RAC

Nu este una dintre cele mai bune zile pentru voi, deoarece aveţi impresia că nimic nu merge cum v-aţi dori sau cum v-aţi planificat. În plan sentimental, conflictele continuă, iar în plan profesional, vor ieși la suprafață niște nemulțumiri mai vechi. 

LEU 

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp şi în panică, iar asta are consecinţe neplăcute şi asupra relaţiei voastre de cuplu.

FECIOARĂ

Neajunsurile emoționale pe care le-aţi trăit în copilărie au făcut din voi persoane fragile și extrem de vulnerabile. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru.

BALANŢĂ

Azi, puteţi avea parte de tensiuni și situații la limită, fie cu partenerul de viață, fie cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Ar fi recomandat să nu luaţi decizii radicale deocamdată, ci să lăsaţi lucrurile să se calmeze. 

SCORPION

Dacă simţiţi prea multă greutate pe umeri, amintiți-vă că nu este greşit şi nu este nicio ruşine să cereţi ajutor. Încercați să vă petreceți cât mai mult timp cu prietenii și familia și evitați stresul cât mai mult posibil până când această dispoziție trece.

SĂGETĂTOR

Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.

CAPRICORN

Planurile voastre de azi pot fi împiedicate de anumite circumstanțe neprevăzute. Nu lăsaţi acest lucru să vă demoralizeze. Utilizați timpul liber pentru a vă odihni dacă aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să acţionaţi în mod echilibrat.

VĂRSĂTOR

Azi, ajungeţi să acționaţi complet irațional în anumite situații. Sunt persoane față de care ar trebui să simțiţi măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru voi.

PEŞTI

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Vă simţiţi neglijaţi, ba, chiar vă puneţi problema că nu mai prezentaţi interes pentru partenerul de viaţă. Nu mergeţi chiar atât de departe cu scenariile. Nu ăsta este motivul atitudinii lui distante, ci alte probleme cu care voi nu aveţi de-a face.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?