Dosarul 10 august: Huliganii din Piata Victoriei, judecaţi după ce s-au bătut cu jandarmii, condamnaţi cu suspendare

12 persoane, acuzate de acte de huliganism, in timpul protestului Diasporei din 10 august 2018, au primit condamnări cu suspendarea executarii pedepsei. Decizia magistraţilor Judecatoriei Sectorului 1 poate fi contestată cu apel.
Romania TV
31 iul. 2020, 07:56
Dosarul 10 august: Huliganii din Piata Victoriei, judecaţi după ce s-au bătut cu jandarmii, condamnaţi cu suspendare

Cei 12 inculpati au primit sentinte de pana la 3 ani de inchisoare, potrivit ziare.com. In cazul a 11 dintre acestia judecatorii executarea pedepsei a fost suspendata, iar o singura persoana trebuie sa execute pedeapsa in penitenciar- deoarece avea o sentinta veche.

Inculpaţii trebuie să plătească şi daune morale între 1.000 de lei si 1.500 de lei pentru trei dintre jandarmii care au intervenit în seara de 10 august 2018 în Piaţa Victoriei. De asemenea, daune materiale de circa 5.000 de lei trebuie să primească şi firma de salubrizare, dupa ce huliganii au distrus cosurile de gunoi si jardinierele din Piata Victoriei.

Citeşte şi: Noi informaţii despre huliganii care au bătut-o pe jandarmeriţă la protestul diasporei: fac parte din galeria unei echipe de fotbal

 

Iata decizia data vineri de Judecatoria Sectorului 1:

Ionut Mocanu: 1 an, 6 luni si 20 zile inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul ADP Sector 4 sau in cadrul DGASPC – Sector 5.

Marian Bogdan: 1 an si 11 luni inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul Primariei Joita sau in cadrul Primariei Cosoba.

Adrin Eugen Iordache: 1 an 8 luni si 20 zile inchisoare si munca neremunerata in
folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul Politiei Locale a Sectorului I sau in cadrul DGASPC – Sector 6.

Daniel Traian Somesan: 2 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 90 de zile in cadrul Primariei Stefanestii de Jos sau in cadrul Scolii Generale Stefanestii de Jos.

Claudiu Daniel Ticu: 1 an si 9 luni inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul ADP Sector 2 sau in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti – Administra?ia Cimitirelor si Crematoriilor Umane.

Ciprian- Valentin Velici: 2 ani, 1 luna si 10 zile inchisoare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul Primariei orasului Bocsa sau in cadrul Primariei comunei Brezovia.

Georgian Marian Voicu: 3 ani de inchisoare, dar trebuie sa execute 6 ani de inchisoare deoarece instanta a contopit o pedeapsa mai veche data de Tribunalul Cluj.

Laurentiu Gabriel Ilie: 3 ani de inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 90 de zile in cadrul DGASPC – Sector 4 sau in cadrul DGASPC – Sector 1.

Mihai Stefan: 1 an si 7 luni inchisoare cu suspendadre si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul Primariei Stefanestii de Jos sau in cadrul Scolii Generale Stefanestii de Jos.

Cosmin-Nicusor Stroe: 2 ani 2 luni si 10 zile inchisoare cu suspendare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 90 de zile in cadrul Bazei Sportive Rosu sau in cadrul Scolii Generale Alexandru Odobescu.

Stefania -Aura Badalan: 1 an 8 luni şi 20 zile inchisoare cu suspenare si munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 70 de zile in ADP Sector 4 sau in cadrul DGASPC – Sector 5.

Petru-Alexandru Ciumas: 1 an 8 luni şi 20 zile inchisoare si o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 de zile in cadrul ADP Sector 3 sau in cadrul DGASPC – Sector 1.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor gusta fericirea până pe 31 octombrie. Se anunță bani, belșug și bucurie pentru ele
Capital.ro
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Cum a ratat scriitorul Ion Băieșu un meci memorabil, în R.F.G: „Marș în cameră, haimana”
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Mario Fresh a comis trădarea supremă? Noua iubită e chiar prietena Alexiei Eram?! Cum arată Bianca
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Aeroportul Dunedin impune limită de timp pentru îmbrățișări
MediaFlux
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sfaturi simple la îndemâna oricui: mic tratat despre comportamentele inadecvate față de anumite specii animale