HOROSCOP: Cât de predispusă eşti să rămâi fără job, în funcţie de zodia ta

Află care este riscul de a rămâne fără loc de muncă, în funcţie de zodia ta. Descoperă dacă semnul sub influenţa căruia te-ai născut te predispune la situaţii tensionate la job sau la impulsivitatea de a-ţi da demisia într-un moment dificil.
Romania TV
13 nov. 2012, 12:12
HOROSCOP: Cât de predispusă eşti să rămâi fără job, în funcţie de zodia ta

Scorpion – Rişti să rămâi fără loc de muncă pentru că eşti foarte orgolioasă şi îţi place să faci pe şefa, chiar şi atunci când nu eşti.

Săgetător – Te numeri printre cei care îşi iau bagajele şi pleacă fix atunci când nimeni nu se aşteaptă. Faci asta mai ales când jobul pe care îl ai te plictiseşte sau îţi îngrădeşte cumva libertatea.

Capricorn – Pentru tine cariera înseamnă foarte mult şi rar se întâmplă să rămâi fără loc de muncă. Eşti stabilă şi conştiincioasă, astfel încât niciun angajator decent nu s-ar putea lipsi de serviciile tale. De aceea, nu eşti predispusă să fii concediată sau să-ţi dai demisia fără să-ţi fi găsit deja un alt job mai bun.

Vărsător – Vrei să ai mereu dreptate şi ai pretenţia ca părerile tale să fie foarte respectate, iar când nu se întâmplă asta, poţi intra în dispute care te costă locul de muncă.

Peşti – Poţi întâmpina situaţii dificile, în care locul de muncă să-ţi fie ameninţat de factori externi.

Berbec – Din impulsivitate, îţi poţi da demisia, deşi nu ai niciun alt venit în afara salariului. Abia apoi conştientizezi ceea ce ai făcut, dar este deja prea târziu. Ceea ce te ajută este însă capacitatea ta de a te reinventa şi curajul de a o lua de la capăt.

Taur – Eşti o persoană stabilă, adesea fiind „baza” la locul de muncă, omul pe care toţi pot conta şi în care pot avea încredere că va duce sarcinile la bun sfârşit. Ceea ce te poate aduce în situaţia de a rămâne fără job este rezistenţa ta la schimbări. 

Gemeni – Îţi place să rişti şi adesea o faci fără să te gândeşti deloc la consecinţe. Câteodată poţi avea noroc, dar de multe ori poţi rămâne fără job pentru că te implici în proiecte nerealiste.

Rac – Eşti un om responsabil la locul de muncă, prudent şi organizat. Iar pentru că întotdeauna te gândeşti la familia ta, vei avea grijă să nu rămâi fără serviciu, astfel încât să ajungi în situaţii dificile.

Leu – Pentru că eşti foarte pretenţioasă, este posibil să rămâi o vreme fără loc de muncă. Din fericire, se găsesc întotdeauna prieteni, rude sau protectori care să te susţină material.

Fecioară – Nativa din zodia fecioarei este foarte responsabilă când vine vorba de locul de muncă. Dar adesea are ghinion în găsirea unui job care să i se potrivească.

Balanţă – Eşti un adevărat as în socializare. Iar când vine vorba de zvonuri despre posibile disponibilizări, tu afli prima. De aceea, este puţin probabil să rămâi fără job, pentru că eşti tot timpul cu un pas înaintea tuturor.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Marele coșmar al șoferilor. Pot fi pedepsiți, chiar dacă nu au greșit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Botswana creează un fond pentru a recompensa sportivii după succesul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...