Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Are aproape 200.000 de urmăritori şi dă lecţii de drept pe platforma de socializare!

Fiica lui Emil Boc este o prezenţă cunoscută pe reţele de oscializare. Cezara este absolventă a Facultății de Drept și are mii de urmăritori peTikTok, unde dă lecții de drept.
Alina Costache
05 mart. 2021, 16:41
Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Are aproape 200.000 de urmăritori şi dă lecţii de drept pe platforma de socializare!

Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Cezara Boc a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, unde le oferă celor care o urmăresc lecții practice de drept, scrie stiridecluj.ro.

Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Are aproape 200.000 de urmăritori şi dă lecţii de drept pe platforma de socializare!

Aceasta a început să posteze în vara anului trecut, 2020, iar succesul a fost aproape imediat. Temele abordate de aceasta îi privesc în general pe tineri și elevi – falsul în înscrisuri când falsifică semnătura părinților, ce pățesc profesorii care își amenință elevii sau care sunt pedepsele pentru tutorii sau părinții care îi tratează rău copiii minori.

„A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis  să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare”, a spus Cezara pentru clujust.ro.

Cezara spune că și tatălui ei, actualul primar al Clujului, i-au plăcut filmulețele postate de ea.

​Numirea unui prefect UDMR al județului Cluj, agită apele în PNL. Primarul Emil Boc acuză conducerea PNL că a făcut „un gest de sfidare fără precedent” la adresa organizației liberale, acceptând în negocieri ca postul să revină UDMR.

​„E fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL față de organizația Cluj. Am fost președinte al partidului 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit astfel și niciciodată nu am umilit vreo organizație care a avut rezultate. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL la toate alegerile. Organizația care aduce cele mai multe voturi e umilită. Conducerea centrală a partidului ne-a sfidat. S-au trecut niște linii roșii. Nemulțumirea este generală față de această sfidare”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.

@cezikezizeziReply to @b.bianca58 ##drept ##lectiededrept ##invatapetiktok

♬ original sound – cezi

Citeşte şi: Emil Boc, semnal de alarmă privind închiderea Clujului. „Suntem pe cale de a sufoca economia locală. Pierderea locurilor de muncă în România devine dramatică”
 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Criză de apă în insulele grecești: Sifnos cere declararea stării de urgență
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!