Gestul uimitor al unui frate mai mare! S-a ras în cap ca suport pentru sora lui în vârstă de 3 ani, bolnavă de cancer FOTO

Kohen Bowden, un băieţel din SUA, nu a fost nevoit să-i spună surorii sale mai mici, Lula Beth, care se luptă cu cancerul, cât de mult ţine la ea, pentru că gestul lui a fost de ajuns. Iubirea pentru ea a fost aşa puternică şi s-a văzut asta atunci când s-a oferit să se radă în cap pentru a fi alături de surioara lui atunci când ea trebuie sa o facă. 
Romania TV
10 aug. 2020, 06:10
Gestul uimitor al unui frate mai mare! S-a ras în cap ca suport pentru sora lui în vârstă de 3 ani, bolnavă de cancer FOTO

Chiar dacă fizic el nu o poate vindeca pe sora lui mai mică, acesta îi este alături trup şi suflet în această perioadă. Fotografiile postate de mama copiilor arată cu desăvârşire lupta lui Lula Beth şi suportul fratelui ei. 

Cancerului nu-i pasă dacă ai 3, 30 sau 60 de ani. Astfel, micuţa Lula Beth, în vârstă de 3 ani a fost lovită crund de această boală nemiloasă. Kristin Bowden, mama acesteia a spus că în martie 2020 au trăt cea mai mai dezordonată zi din viața lor. Atunci, Lula Beth a început să se simtă rău și au fost nevoiți să viziteze o serie de medici, deoarece diagnosticul ei nu se ştia. Abia după ce a dus-o la ER și a făcut mai multe teste, a fost găsită o tumoare pe rinichiul ei. Lula Beth a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta tumora și a o urma cu serie de tratamente de chimioterapie.

Chimioterapia a însemnat că Lula Beth să-şi pierde în cele din urmă frumoasele şuviţe. Kristin a simțit un gol în stomac şi s-a pregătit intens pentru momentul când trebuia să-i spună fetiţei că trebuie să-şi radă părul. 

În timp ce îl rădea pe fratele ei, Kohen Bowden, Kristin i-a spus lui Lula Beth că „Este posibil să facem acelaşi lucru şi cu părul tău la un moment dat”

Spre surprinderea lui Kristin, replica lui Lula Beth a fost: „Hai să o facem chiar acum!”. În acel moment, Kristin și-a dat seama că fata ei dulce nu se teme de nimic, în ciuda faptului că este foarte tânără. Ea a scris: „Cancerul este dur, dar ea este şi mai dură! ⁣Luptă ca un copil. Luptă ca Lula mea. Ea este eroul meu. A venit ca să lupte și să inspire.”

După ce Kohen a aflat ce urma să facă sora lui, el a cerut să fie tuns precum ea. Şi dacă asta nu era de ajuns, acesta a lăsat-o chiar pe ea să îl tundă. Mama lor, care este fotograf de profesie a surprins esenţa momentului şi a împărtăşit fotografiile online. 

Utilizatorii platformelor online i-au susţinut şi au folosit hashtag-ul #lulabethstrong pentru a sprijini fetiţa, iar unii chiar au făcut donaţii. În familia lor, şi alţi membri au recurs la gestul de a-şi rade părul pentru a o sprijini pe Lula Beth. 

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'