Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremurătoare: „Este aproape de moarte. I s-a făcut dializă şi este pe respiraţie artificială”

Ion Stoian, fratele lui Florin Salam, este internat la Spitalul Matei Balş, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Avocatul Mihai Drăgan a declarat în exclusivitate pentru România TV că există controverse în ceea ce priveşte starea de sănătate a fratelui manelistului.
Romania TV
11 aug. 2020, 19:52
Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremurătoare:

Familia lui Florin Salam nu ştie nimic concret despre cum se simte Ion Stoian. Avocatul Mihai Drăgan ne-a declarat că, cel mai probabil, soţia bolnavului va depune o plângere penală împotriva Spitalului Matei Balş, deoarece „acesta este abuz de serviciu şi un caz de tortură, pentru că pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon şi nici la tratament”.

O persoană foarte celebră a apelat la ajutorul meu, într-o speţă similară, acum câteva zile şi nu va rămâne situaţia în felul acesta. Este vorba despre Florin Salam. Astăzi, la prânz, am fost sunat de soţia fratelui său, care mi-a spus în felul următor: , soluţie în sensul că, ea este informată de medicul curant, că soţul este aproape de moarte, că i s-a făcut dializă şi că este pe respiraţie artificială, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balş, cu fişa în mână, i-a spus, în afară de faptul că îi sunt plămânii afectaţi şi este pe respiraţie artificială, restul organelor sunt în regulă, deci este într-o situaţie destul de bună şi nu există nicio consemnare că s-ar fi făcut dializă.

Această femeie, disperată, care nu mai ştie nimic despre soţul ei de mai mult de o săptămână, m-a întrebat ce este de făcut.

Am făcut o hârtie, prin care am solicitat spitalului un punct de vedere scris, cu privire la acest pacient. Nu se respectă dispoziţiile legale imperative din drepturile pacienţilor. Nu ştim nimic concret despre starea pacientului Stoian Ion.

Am angajat un medic din Statele Unite, care a sunat la spital, i s-a răspuns, a cerut cu medicul curant, au întrebat în legătură cu ce pacient, l-au lăsat 20 de minute pe fir, după care i-au închis şi nu i-au mai răspuns.

Nu cred că vom discuta despre datul în judecată a spitalului, cred că vom discuta despre plângere penală, acesta este abuz de serviciu şi, din punctul meu de vedere, discutăm de un caz de tortură, pentru că pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon, la tratament„, ne-a declarat avocatul Mihai Drăgan.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

 Mama lui Florin Salam, în stare de şoc

Femeia a suferit un șoc în momentul când a aflat vestea despre fiul ei cel mare, iar rudele se tem pentru viața ei, deoarece are o vârstă înaintată, dar şi probleme de sănătate.

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei, potrivit Wowbiz.ro.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...