Sistemul de ventilaţie de la fabrica Lindt & Spruengli din Olten, un oraş între Zurich şi Basel a avut o defecţiune, iar în urma sa fragmente şi pudră de cacao au ajuns în aer. În combinaţie cu puternicul vânt elveţian, pudra s-a răspândit în întregul orăşel, ca o ninsoare fină.
Un automobil era deja acoperit cu un strat fin de ciocolată, iar Lindt s-a oferit să plătească pentru a îl curăţa. Producţia a continuat în mod normal în fabrică, iar particulele nu dăunează oamenilor sau mediului.
Celebrul producător de ciocolată lucrează între timp la ceva nou, nişte biluţe din ciocolată cu cereale pe care le va lansa în perioada următoare. Lindt Crispy Sensations sunt crocante, cu un miez “crispy” în centrul unui înveliş din ciocolată cu lapte. Deocamdată se pot cumpăra doar din magazinele specializate Lindt din Europa de Vest. Lindt mai lucrează şi la o serie de produse vegane, realizate pe bază de “lapte” din ovăz. Primele dulciuri de acest gen se vor numi “Hello” şi vor debuta în Germania la suma de 2.99 euro.
7 beneficii miraculoase pe care le are ciocolata. Sigur te va bucura punctul 6
Vor avea 3 arome: nuci de pădure, caramel sărat, şi cookies. Aşteptaţi-le în toate marile magazine din noiembrie.
În primele şase luni din acest an, vânzările organice au scăzut cu 8,1%, la 1,53 miliarde de franci elveţieni (1,4 miliarde de euro), în timp ce profitul net s-a redus la 19,7 milioane de franci elveţieni, de la 88,1 milioane de franci elveţieni în urmă cu un an, a informat Lindt & Spruengli.
Vânzările au fost afectate în urma închiderii a aproximativ 500 din propriile magazine ale Lindt în perioada Sărbătorilor Pascale, în mod normal un sezon de vârf pentru vânzările de ciocolată.
Compania se aşteaptă în acest an la un declin al vânzărilor organice de aproximativ 5-7%, o marjă de profit de aproximativ 10% şi la o redresare în 2020. Perspectivele nu iau în calcul noi restricţii semnificative pentru a ţine sub control răspândirea epidemiei şi vizează vânzări de Crăciun similare cu cele din 2019.
Producătorii de ciocolată se confruntă cu o cerere redusă deoarece multe magazine au preferat să-şi facă stocuri de produse esenţiale şi au făcut mai puţine achiziţii impulsive în timpul pandemiei, conform Agerpres.