ALEGERI LOCALE 2020. Miss Bikini candidează ca independent la primăria Rădăuţi

O candidatură cel puțin inedită consemnăm la municipiul Rădăuți. Olivia Stan, campioană mondială la bikini fitness, s-a întors acasă și candidează la alegerile locale.
Alina Costache
21 aug. 2020, 05:21
ALEGERI LOCALE 2020. Miss Bikini candidează ca independent la primăria Rădăuţi

ALEGERI LOCALE 2020. „În comunitățile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat. De ce să nu încercăm și noi această aici, la Rădăuți?”, declară Olivia Stan, care va candida ca independent, informează Stirisuceava.net.

Olivia Stan spune că va câștiga funcția de primar, deoarece are ca dovadă cele două titluri de campioană mondială la bodybuilding.

„Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent. Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit.

 

Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București. Fiind pasionată de pictură de mic copil, voința m-a ajutat să termin cu medie mare și Facultatea de Arte, secția Restaurare Pictură Murală București, lucrând în acest timp pe șantiere de restaurare UNESCO din România.

”Apoi, sportul m-a ținut departe de anturaje, și asta m-a ambiționat să duc cariera de sport peste granițe. Astfel am adus România pe primul loc de mai multe ori în Europa și America, între anii 2015-2018, fiind singura româncă cu titlul de dublă campioană mondială bodybuilding acordat de mai multe federații internaționale. Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți.

Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere. Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, le-a transmis Olivia Stan alegătorilor din Rădăuți.

 

Regele Cioabă merge în justiţie pentru a candida la Primăria Sibiului: „A votat nemţii, acum e rândul nostru, să voteze şi un rom” 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...