Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA: „Aş închide din nou ţara pentru a preveni pandemia coronavirus”

Joe Biden a declarat că ar fi de acord să închidă din nou ţara, dacă oamenii de ştiinţă ar recomanda acest lucru pentru a combate criza pandemiei de coronavirus.
Romania TV
22 aug. 2020, 11:18
Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA:

Aş închide. I-aş asculta pe oamenii de ştiinţă. Voi fi pregătit să fac tot ce trebuie pentru a salva vieţi, deoarece nu putem face ca ţara să se mişte, până nu vom controla virusul”, a declarat Biden într-un interviu pentru ABC News, citat de Fox News.

Candidatul democrat a mai spus că problema coronavirusului va fi prioritatea sa dacă va fi ales. „În calitate de preşedinte, primul pas pe care îl voi face va fi controlul asupra virusului care a stricat atâtea vieţi”, a adăugat Biden.

Decizia fără precedent din această primăvară de a închide întreprinderile, şcolile şi bisericile pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului a avut repercursiuni asupra vieţii cotidiene a americanilor. Însă preşedintele Trump a insistat ca şcolile, bisericile şi întreprinderile să se redeschidă pentru ca economia să se mişte din nou.

Biden a punctat că această măsură a fost „greşeala fatală” a administraţiei Trump în lupta împotriva coronavirusului, care a infectat 5,6 milioane de americani şi a ucis peste 175.000 de oameni.

Doctorul Anthony Fauci: „Tinerii nu ar trebui să se simtă invulnerabili la infecţia cu Covid 19”

Avertismentul lui Fauci despre pandemia de coronavirus

Numărul oamenilor morţi din cauza noului coronavirus ar putea creşte masiv, în Statele Unite, în special în rândul persoanelor vulnerabile, dacă autorităţile americane ar permite infectarea în masă pentru a avea loc imunizarea colectivă a populaţiei, a avertizat dr. Anthony Fauci, expert din cadrul Institutului Naţional pentru Alergie şi Boli Infecţioase din SUA.

Dr. Anthony Fauci a explicat care sunt riscurile imunizării de turmă. „Dacă toată lumea l-ar contracta (noul coronavirus), chiar şi cu procentul relativ mare de oameni asimptomatici, foarte mulţi vor muri„, a avertizat Fauci, conform CNN.

Cel puţin 167.298 de oameni au fost ucişi din cauza noului coronavirus (COVID-19) în Statele Unite, arată datele Universităţii Johns Hopkins.

Te uiți la Statele Unite, cu epidemia de obezitate care există, cu numărul mare de persoane care suferă de hipertensiune arterială, de diabet. Dacă toată lumea se infectează, numărul morților ar fi uriaș și total innacceptabil”, a mai spus Fauci.

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Țeapa pe care românii o dau din ce în ce mai des în Turcia. Turiștii veniți în vacanță s-au săturat
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Intrarea totală în Schengen a României ar putea sta în mâinile noilor alegeri din Austria
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
O nouă fraudă pe Messenger. Cei care cad în capcană rămân fără bani pe card
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
Aroganță uriașă a milionarilor Dedeman! Frații Pavăl au cumpărat un hotel de lux în Albii Elvețieni. Imagini fantastice cu proprietatea veche de 150 de ani
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Parchetul European investighează presupuse fraude cu fonduri europene la Câmpulung
MediaFlux
TAXĂ pentru HAINE. Vom plăti mai MULT pentru ÎMBRĂCĂMINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...