Anul universitar la USAMV Iaşi începe pe 14 septembrie. Cursurile, seminariile şi laboratoarele se vor desfăşura după reguli stricte

Consiliul de Administraţie al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Iaşi anunţă că anul universitar 2020-2021 va începe pe 14 septembrie, atât pentru învăţământul la zi, cât şi pentru cel la distanţă. În primul semestrul, cursurile, laboratoarele şi seminariile se vor desfăşura atât on-line cât şi faţă în faţă, arată un comunicat al instituţiei, potrivit Agerpres.
Romania TV
02 sept. 2020, 09:24
Anul universitar la USAMV Iaşi începe pe 14 septembrie. Cursurile, seminariile şi laboratoarele se vor desfăşura după reguli stricte

Cum se vor desfăşura cursurile, seminariile şi laboratoarele la facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie

Potrivit deciziei Consiliului de Administraţie al USAMV Iaşi, la studiile de licenţă la zi, studenţii de la facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie vor participa la cursuri doar on-line.

În primele şapte săptămâni din semestrul I, studenţii din anii I şi II vor efectua laboratoarele şi seminariile faţă în faţă, iar studenţii din anii III şi IV vor efectua laboratoarele şi seminariile on-line.

În ultimele şapte săptămâni din primul semestru studenţii de la licenţă, învăţământ cu la zi, din anii III şi IV vor efectua laboratoarele şi seminariile faţă în faţă, iar studenţii din anii I şi II vor efectua aceste activităţi didactice on-line.

Citeşte şi Catalogul va dispărea în acest an şcolar. Monica Anisie a explicat cu ce va fi înlocuit

Cum se vor desfăşura cursurile, seminariile şi laboratoarele la Medicină Veterinară

La facultatea de Medicină Veterinară, în primele şapte săptămâni din semestrul I, din subgrupele A, din toţi anii de studii, vor efectua laboratoarele şi seminariile faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studii, vor efectua laboratoarele şi seminariile on-line.

În ultimele şapte săptămâni din primul semestru, studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studii, vor efectua activităţi didactice practice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele A, din toţi anii de studii, vor efectua aceste activităţi didactice on-line.

Cum se vor desfăşura cursurile pentru învăţământul la distanţă, pentru masterat şi doctorat

Consiliul de Administraţie al USAMV Iaşi a decis ca toate activităţile didactice pentru studenţii de la ciclul de licenţă, învăţământ la distanţă, să se realizeze majoritar on-line, aceştia urmând a fi convocaţi de 2-3 ori la sediul facultăţilor pentru activităţi faţă în faţă.

La masterat, toate activităţile didactice se vor desfăşura on-line, cu excepţia unor lucrări practice care, pe baza unei programări aprobate de conducerile facultăţilor, se vor desfăşura faţă în faţă.

Citeşte şi Cadrele didactice ar putea primi bonus de 500 de euro, pe modelul medicilor. Sindicatele cer laptopuri şi măşti

La doctorat, cei din anul I vor desfăşura activităţile didactice doar on-line. Doctoranzii din anii II şi III vor desfăşura activităţi de cercetare în laboratoare, câmpuri didactice, ferme etc. conform planului individual de pregătire.

Cum se va face cazarea studenţilor

Studenţii din anii I -II se vor putea caza în căminele USAMV în perioada 10 – 13 septembrie şi vor putea rămâne aici pe o perioadă de şapte săptămâni. La sfârşitul acestei perioade, pe 29 – 30 octombrie, se vor decaza, iar activităţile didactice se vor desfăşura on-line, de la domiciliu.

Studenţii din anii III şi IV vor face cursuri online în primele şapte săptămâni din primul semestru. După această perioadă, aceştia se vor putea caza, în intervalul 30-31 octombrie, pentru următoarele şapte săptămâni, şi vor începe activitatea practică faţă în faţă.

La Medicină Veterinară, subgrupele A, din toţi anii de studiu, se vor caza în perioada 10-13 septembrie, pentru şapte săptămâni, urmând a se decaza pe 29-30 octombrie. Studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studiu, se vor caza în intervalul 30-31 octombrie şi vor începe laboratorele faţă în faţă, pentru ultimele şapte săptămâni ale semestrului. 

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin pe care îl poți consuma chiar și de 5 ori pe săptămână. E o bombă de proteine și face minuni pentru organism
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
OFICIAL! Marcel Ciolacu a confirmat adoptarea oficială a ordonanței privind noile măsuri fiscale
Adevarul
Avram Iancu - anii de umilință ai eroului moților. De ce spunea: „Eu nu-s Iancu, sunt numai umbra lui. Iancu e mort”
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Regele Cioabă, imagini de senzație. Cum a fost surprins
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Angela Similea a împlinit 78 de ani recent, uitată de toată lumea. Cum arată acum
Playsport.ro
Georgina lui Ronaldo a pus FOC pe covorul roșu! E incredibil cum a putut să apară la Veneția! Sute de fotografi au prins-o
kanald.ro
Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC! Premierul a făcut dezvăluirea pe TikTok. Internauților nu le-a venit să creadă: „Nu trebuia să fie politician”
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Anunțul devastator făcut de Adrian Alexandrov: Știe!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Sir Brian May, chitaristul trupei Queen, vorbește despre recuperarea după un accident vascular cerebral minor
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...