Fiul unui preot din Iaşi, reţinut pentru trafic de droguri. Tânărul făcea parte dintr-o reţea importantă de traficanţi VIDEO

Iulius Petre Zugravu, fiul unui preot din localitatea ieşeană Târgu Frumos, a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia de trafic de droguri. În acelaşi dosar, anchetatorii au reţinut alţi şase tineri, toţi fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Romania TV
02 sept. 2020, 11:48
Fiul unui preot din Iaşi, reţinut pentru trafic de droguri. Tânărul făcea parte dintr-o reţea importantă de traficanţi VIDEO

În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit două sere în care erau cultivate cantităţi mari de canabis. Acestea se aflau în localitatea Feredeni din comuna Deleni, respectiv în municipiul Hârlău. Cele două sere aparţineau reţelei de traficanţi din care făcea parte şi fiul preotului şi existau încă din anul 2018. Traficanţii vindeau canabis en-gros în Hârlău, Târgu Frumos şi municipiul Iaşi. 

La data de 01.09.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași și S.C.C.O. Vaslui au efectuat un număr de 18 percheziții domiciliare pe raza teritorială a județului Iași, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Citeşte şi MAI înfiinţează Poliţia Şcolară. Despescu: „Pentru prevenirea consumului de droguri, traficului de persoane şi violenţei juvenile”

În cauză există suspiciunea rezonabilă că suspecții au înființat mai multe culturi de cannabis, pe care ulterior le-au îngrijit, în scopul obținerii unor importante cantități de cannabis destinate comercializării en-gros. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, suspecții au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc (mdma-ecstasy, mdma-pulverulent), pe care, ulterior, le-au comercializat tinerilor de pe raza municipiului Iaşi şi a oraşului Hârlău.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate două culturi de cannabis indoor şi outdoor, precum şi droguri de mare risc.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de 10 persoane„, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La casa lui Iulius Zugravu, anchetatorii au găsit doar o cantitate mică de canabis, însă au ridicat importante mijloace de probă care confirmă suspiciunile procurorilor că tânărul era implicat în traficul de droguri, scrie Ziarul de Iasi. Fiul preotului din Târgu Frumos a fost reţinut pentru trafic de droguri, la capătul unei nopţi de audieri.

Fratele acestuia, Livius Zugravu, a avut aceleaşi probleme cu legea, cu drogurile, în urmă cu câţiva ani, cei doi deţinând cea mai cunoscută discotecă din oraş. Acesta a murit în anul 2016 în urma unui accident rutier, scrie sursa citată.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'