Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu. „E dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, l-a criticat în termeni duri pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, pe care-l acuză că va adânci criza și va amplifica problemele". Senatoarea susţine că Voiculescu este "dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu".
Razvan Mihalascu
17 mart. 2021, 22:14
Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea susţine că fiecare zi cu Vlad Voiculescu la conducerea Ministerului Sănătăţii adânceşte criza şi amplifică problemele. Fostul edil al Capitalei afirmă că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător că medicii din centrele de vaccinare nu au fost plătiţi la timp.

„Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu.
Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor. Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă că a depus plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan, pentru că ar fi înghesuit 21 de consilieri într-o cameră timp de 10 ore

Gabriela Firea cere demiterea lui Vlad Voiculescu. „A greșit prea grav și prea des!”

„Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des! Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.
Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!
Am discutat acest subiect grav şi în cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social – democrati din Bucuresti!”, a mai precizat fostul primar general al Capitalei.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PSD consideră că rezultatul unui an şi jumătate de guvernare de dreapta se traduce în „mai puţini bani în buzunar pentru fiecare român”. Fostul edil al Capitalei a avertizat că preţurile de consum în luna februarie 2021 sunt mai mari decât în anul predecent.

Gabriela Firea susţine că Executivul condus de Florin Cîţu a luat măsuri care au dus la creşterea preţurilor, ceea ce se traduce printr-o diminuare a veniturilor. Senatoarea PSD a criticat în termeni duri decizia guvernanţilor de a îngheţa pensiile şi salariile pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Citeşte şi: Gabriela Firea spulberă Guvernul Cîţu. „Au înghețat pensiile și salariile, dar degeaba. Avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cât costă, de fapt, să-ți cumperi o insulă în Grecia. O vilă în Pipera ajunge la aceiași bani
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Vine CRIZA? Marile orașe ale României, grav afectate
Adevarul
Pastila „Super Mario”, „specialitate” cu potențial letal vândută de „Dana Marijuana”. „Traficanții olandezi o produc special pentru copii”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Trei răniți la filmările pentru pelicula lui Codin Maticiuc. Cascadorii încheiate la spital
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Regina lui Salam, mega-mulată și super-dotată! Roxana Dobre, ieșire-fulger pe Nordului cu…
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Kremlinul neagă întâlnirea dintre Putin și Pavel Durov înainte de arestare
MediaFlux
DOLIU în FOTBAL! A MURIT un mare ANTRENOR al NAȚIONALEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...