Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Am făcut schimb de numere şi îmi trimitea mesaje”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Cântăreaţa de muzică populară a devenit cunoscută în showbiz datorită relaţiei pe care a avut-o cu Marcel Toader. De-a lungul timpului, a atras interesele mai multor bărbaţi celebri, printre care şi Bittman.
Alina Costache
18 mart. 2021, 13:58
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman:
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Recent, artista a fost prezentă în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, acolo unde a povestit faptul că mai mulți bărbați celebri au fost interesaţi de ea. Dan Bittman, Cătălin Cazacu și Valentin Sanfira au fost doar trei  dintre cei care i-au făcut la un moment dat declarații.

Citeşte şi: BOMBĂ în SHOWBIZ! Maria Constantin recunoaşte că s-a împăcat cu fostul soţ: „Lucrurile stau altfel acum!”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Eu cu Valentin Sanfira am fost colegi, dar am aflat târziu că îi plăcea de mine. Eram copii, nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că ”Ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă”.

Cu Cătălin m-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă’. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…”, a declarat Maria Constantin, la Pro TV.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a avut o reacție dură,după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată de fostul sportiv, decedat acum aproape doi ani.

La aproape 2 ani de la moartea afaceristului, artista a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, lucru care l-a deranjat teribil pe Maximilian Toader.

Fiul lui Marcel Toader i-a interzis Mariei Constantin să mai pronunțe numele tatălui său mort. Mai mult, Maximilian Toader declară că fosta soție a tatălui său se contrazice în declarații, pentru că imediat după divorț aceasta a spus că nu a fost bătută, iar acum susține că a fost violență fizică în căsncia ei.

Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică, declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent.

Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic.

Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Forumul Familiilor Ostaticilor acuză sabotarea eliberării captivilor din Gaza
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!