Romstal face angajări la nivel naţional. Unde şi pe ce posturi angajează

Grupul de firme Romstal, jucător mare din piaţa locală a produselor sanitare, face recrutări la nivel naţional, în această perioadă. Romstal caută de la lucrători comerciali la director regional. RTV.NET îţi spune unde te poţi angaja acum la Romstal, ce posturi sunt deschise la Romstal şi ce vor angajatorii de la candidaţi.
Romania TV
26 nov. 2012, 10:08
Romstal face angajări la nivel naţional. Unde şi pe ce posturi angajează

Citiţi într-un material ROMÂNIATV.NET ce poziţii sunt acum deschise la firmele care funcţionează sub brandul Romstal în România, potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe site-ul de recrutare ejobs.ro.

Firma Romstal Imex, parte a grupului Romstal, angajează în această perioadă pe postul de lucrător comercial în următoarele oraşe: Arad, Craiova, Iaşi, Oradea, Timişoara. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai experienţă în manipularea mărfii, ai cunoştinţe în domeniul instalaţiilor, eşti rezistent la stres şi la efort susţinut. Până pe 30 noiembrie mai puteţi aplica la acest post. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare publicat pe ejobs.ro, pe care îl puteţi consulta aici.

Cu ce posturi ofertează Romstal candidaţii licenţiaţi

Romstal Imex angajază la nivel naţional pe postul de inginer vânzări teren. Până pe 14 decembrie poţi trimite CV-ul pentru acest post. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o specializare cu profil tehnic, ai experienţă în vânzarea sau ofertarea echipamentelor hidro-termo-sanitare-electrice şi dacă ai cunoştinţe de operare PC. Angajatorul ofertează candidaţii cu un pachet salarial atractiv, cu autoturism de serviciu, laptop şi telefon de serviciu. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare publicat pe ejobs.ro, pe care-l găsiţi aici.

Romstal mai recrutează în această perioadă pe poziţia de specialist vânzări proiecte ceramice-sanitare în următoarele oraşe: Arad,  Bucureşti, Oradea, Sibiu, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Ploieşti şi Suceava. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să răspundă următoarelor exigenţe: să aibă studii superioare în arhitectură, design de interior sau instalaţii, să aibă cunoştinţe despre piaţa produselor sanitare şi ceramice şi experienţă în vânzarea produselor ceramice. Până pe 2 decembrie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Amănunte găsiţi aici şi aici.

Romstal caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de specialist Lotus Notes care să lucreze în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are cunoştinţe avansate de Lotus Notes, are cunoştinţe de arhitectură client/server, are experienţă de lucru cu Lotus Notes, Lotus Scripts, Notes Formula Language, JavaScript for Lotus, Web Enabled Applications using Domino HTTP service and workflow. Dacă răspundeţi acestor exigenţe, atunci puteţi trimite CV-urile pentru acest post pe ejobs.ro până pe 16 decembrie. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa aici.

 

Romstal angajează pe postul de referent tehnic în Bacău, Giurgiu, Satu-Mare, Slatina şi Târgovişte. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare tehnice, preferabil Facultatea de Instalaţii sau de Energetică, are experienţă în vânzări sau în ofertarea de echipamente de instalaţii hidro-termo-electrice şi mai are şi cunoştinţe despre piaţa instalaţiilor sau materialelor de construcţii.
Până pe 14 decembrie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare de pe ejobs.ro, pe care-l puteţi consulta aici.

Romstal recrutează în această perioadă candidatul potrivit pentru poziţia de director regional în Bacău, Giurgiu, Slatina. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare cu profil tehnic, ai minimum 3 ani experienţă managerială, ai experienţă în coordonarea de vânzări sau gestionarea unui depozit de materiale şi instalaţii pentru construcţii. Mai mult, candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de gestionare a bugetelor, targetelor, are gândire strategică şi înţelege piaţa de instalaţii. Până pe 6 decembrie mai puteţi aplica la acest post. Detalii găsiţi aici.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!