PROGNOZA METEO. Temperaturi de 30 de grade în a doua jumătate a lunii septembrie. Cum va fi vremea în Capitală

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne calduroasă în România, cu temperaturi maxime de 32 de grade şi minime de 20 de grade Celsius. În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă şi caldă, iar temperaturile maxime se vor situa între 29 şi 30 de grade, în timp ce cele minime între 15 şi 17 grade Celsius.
Romania TV
16 sept. 2020, 18:12
PROGNOZA METEO. Temperaturi de 30 de grade în a doua jumătate a lunii septembrie. Cum va fi vremea în Capitală

La noapte, în ţară, cerul va fi mai mult senin, iar din a doua parte a nopții, pe arii restrânse în regiunile sud-estice vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali, cu precădere pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 6 grade.

În București, cerul va fi mai mult senin, iar din a doua parte a nopții probabilitatea pentru nori joși sau ceață va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Joi, vremea va fi caldă, local călduroasă după-amiaza în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea în nordul și nord-estul țării, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în a doua parte a intervalului în regiunile estice și sud-estice și local în cele vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade. În primele ore ale zilei, pe spații mici în sud-est vor fi nori joși sau ceață.

În București, vremea va fi în general frumoasă și caldă. În primele ore ale zilei vor fi nori joși sau ceață, apoi cerul se va degaja treptat și va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Vineri, vremea se va răci față de ziua anterioară, mai accentuat în vestul, nordul, centrul și estul țării, astfel încât valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, ziua în regiunile centrale, iar noaptea în cele sudice și local va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, estul și local în vestul teritoriului, mai ales în prima parte a intervalului, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul și sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București, vremea se va răci și va deveni normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade, mai coborâtă la periferie.

Sâmbătă, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în primele ore ale intervalului în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări pe parcursul zilei în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade, posibil mai coborâtă la periferie.

Duminică, valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București, vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, mai coborâtă la periferie.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru ZILELE DE LUNI, MARTI, MIERCURI

În ţară, vremea se va încălzi treptat, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții pentru ploi slabe, în nord-vestul teritoriului.

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi treptat.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!